Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

QUIZ

Ξέρετε ότι επίσημο διαχειριστικό για το ακρωτήρι της Γραμβούσας δεν υπάρχει; Μάλλον θα το ξέρετε.... έτσι αυτόματα αναιρείται κάθε όρος που κυκλοφορεί ....  και συνάμα υπεύθυνη υπηρεσία που έχει την εποπτεία του ακρωτηρίου είναι η Διεύθυνση δασών της περιφέρειας......
Απλά πράγματα...... δεν υπάρχει φορέας διαχείρισης αρά όλα είναι φλου στον Μπάλο..... και η πληροφορία εκ των έσω!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"καλέ τι μας λες!"

μπορείτε να απαντήσετε στους "εκ των έσω"

Σχέδιο υπάρχει.
"αρμόδιος" με νεφρά να το εφαρμόσει δεν υπάρχει

Ανώνυμος είπε...

Διαχειριστικό σχέδιο για την Γραμβούσα υπάρχει έχει εκπονηθεί εδώ και χρόνια, υλοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος LIFE και χρηματοδοτήθηκε από την ΕΕ.
Όσοι και μάλιστα "εκ των έσω" υποστηρίζουν ότι δέν υπάρχει, θα πρέπει να συμπεριληφθούν στο λεξικό ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ στη λέξη "λαμόγια".

Ανώνυμος είπε...

Αν νομίζουν οι έσω ότι έτσι θα βολέψουν τα αφεντικά τους αυξάνοντας, αυθαίρετα βέβαια, την φέρουσα ικανότητα πλανόνται πλάνην οικτρά.