Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δημιουργικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κατοίκων Πλατάνου " Η Ενότητα "
Εκ μέρους του Συλλόγου μας αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους τους συμμετέχοντες στις πρώτες μας εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου. Πρώτα απ' 'όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κατοίκους του Πλατάνου που .......
.......αγκάλιασαν την προσπάθεια μας, γράφτηκαν μέλη και έδωσαν δυναμικά το παρόν με τη ψήφο τους, στις διαδικασίες του Συλλόγου. Επίσης την Εφορευτική μας επιτροπή, αποτελούμενη από τούς, Τριανταφυλλάκη Νικόλαο, Μπιχάκη, Βασίλειο, και Μαραθάκη Γεωργία για την άψογη διεξαγωγή των εκλογών και καταμέτρηση των αποτελεσμάτων. Όλους τους υποψηφίους για την ενεργή τους προσπάθεια και την θέλησή τους! Τους προσωρινούς συμβούλους Μανουσάκη Αδάμ και Νικολακάκη Αικατερίνη που ήταν στυλοβάτες σε όλη τη προσπάθεια μας. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εσάς τα τοπικά μέσα της Κισσάμου που προβάλετε τις προσπάθειες μας και είστε δίπλα μας όταν σας χρειαζόμαστε!
Σας ευχαριστούμε όλους!
Ο Προέδρος
Παληάμπελος Ευστάθιος


Για την ιστορία
Στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου ψήφισαν 205 άτομα και τους ψήφους πήραν:
ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ                  95
ΒΟΛΑΚΑΚΗ - ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΜΑΙΡΗ 96
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΥΑ                          73
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ                  61
ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ        64
ΚΑΤΕΡΟΥΔΑΚΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ          68
ΚΕΛΕΜΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ                  55
ΚΟΥΤΛΙΑΜΠΑΣ ΝΙΚΟΣ                   84
ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ            97
ΜΑΡΑΘΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ                     45
ΜΑΡΑΘΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ                   113
ΠΑΛΗΑΜΠΕΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ             118
ΣΚΟΥΛΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ                   74
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ -ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ ΛΕΝΑ 87
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ             74
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ       70

Δεν υπάρχουν σχόλια: