Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Οι πρόεδροι των εμπορικών συλλόγων Κισάμου και Ρεθύμνου κ. Γ. Αννουσάκης, και Ψαρουδάκης Γιώργος, στο γραφείο του προέδρου της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη, ετοιμάζονται για την πορεία.......

Υ.Σ Η απεργία στην Κίσαμο είχε τεράστια επιτυχία και αυτό οφείλετε σε όλους τους επαγγελματίες και εμπόρους που αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι ο αγώνας είναι πλέον μονόδρομος. Οι ελάχιστες εξαιρέσεις που παρατηρήθηκαν στην πόλη 5-6 μαγαζιά μάλλον δεν κατάλαβαν.......πιστεύω στην επόμενη αγωνιστική κινητοποίηση να είναι καθολική η συμμετοχή!!!.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εν υπάρχει κανένας τρόπος να βάλεις στο χέρι έναν αθώο. Η μόνη εξουσία μιας κυβέρνησης είναι να διώκει τους εγκληματίες... Βέβαια, εγκληματίες μπορείς να δημιουργήσεις. Μπορείς να θεωρήσεις ως έγκλημα τόσα πολλά πράγματα, έτσι ώστε να καθίσταται αδύνατο να ζήσει κάποιος χωρίς να παραβιάσει το νόμο"
ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΜΑς ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ