Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ


Επανέρχεται, από την 1η Νοεμβρίου, στη γραμμή Λαύριο, Αγ.Ευστράτιος, Λήμνος, Καβάλα, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ταξιάρχης» που μέχρι πρόσφατα τα δρομολόγιά του πραγματοποιούσε το «Αqua Maria» τρεις φορές την εβδομάδα, προκαλώντας τις αντιδράσεις φορέων της Λήμνου.
Σύμφωνα με τη Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου, το «Ταξιάρχης» είχε αποσυρθεί για 28 ημέρες, προκειμένου να πραγματοποιήσει την ετήσια συντήρησή του.Το «Αqua Maria» θα συνεχίσει να πραγματοποιεί το δικό του δρομολόγιο Λαύριο, Ψαρά, Μεστά..
Ο αντιδήμαρχος Λήμνου Παναγιώτης Τσαρνταλιώτης δήλωσε ότι σε περίπτωση που το «Αqua Maria» δεν φύγει από γραμμή της Λήμνου μέχρι τις 31/10, οι κάτοικοι θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις στο λιμάνι του νησιού τους από 01/11. Οι κάτοικοι της Λήμνου που ζητούν καλύτερη ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, έχουν ζητήσει να παραμείνει στη γραμμή το πλοίο «Ταξιάρχης».

Υ.Σ Για όσους δεν ξέρουν το Αqua Maria είναι το δικό μας το Μυρτιδιώτισσα. Αλήθεια στο συμβούλιο του υπάρχει κανείς Καστελλιανός;......από το δήμο;... Μπα μας τα φάγανε τα λεφτά και bye-bye...

Δεν υπάρχουν σχόλια: