Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΟΚ ΟΙ ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ......

..από τούδε και πέρα...
Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του εναντιώνεται στην απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να καταργήσει 127 εφορίες υπογραμμίζοντας ότι η απόφαση αυτή θα οδηγήσει σε διάλυση τον δημόσιο φορολογικό μηχανισμό.

20 σχόλια:

Χρυσή Αυγή είπε...

Τρομερή αναλογική. Πάνω απ΄ όλα η εφορία και το ειρηνοδικείο. Ποιος Ελληνισμός τώρα μωρέ (δήλωση Τσίπρα ότι δεν υπάρχει Ελληνισμός, αυτά είναι... ξεπερασμένα πράματα), ποια θρησκεία μωρέ (άθεοι Συριζαίοι αντιπαθούν κάθε τι χριστιανικό) ποια σύνορα μωρέ (κατάργηση των συνόρων, το Αιγαίο στους τούρκους όπως δήλωσε η Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Μακεδονία όπως λέει επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ) έξω οι ξένοι; Ρατσισμός! Όλες οι φυλές του κόσμου καλώς να έρθουν στην Ελλάδα (επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ). Περαστικά μας. Η πελατειακή λογική με τα κόμματα δεν έχει αλλάξει γι' αυτό ποτέ δεν θα στρώσει αυτός ο τόπος. Ζήτω η εφορία ζήτω και το ειρηνοδικείο...

Γιάννης Ζουρίδης είπε...

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΩΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Την έντονη διαφωνία του με την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να καταργήσει 127 Εφορίες σε όλη τη χώρα, εκφράζει με ανακοίνωσή του το τμήμα οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η...
απόφαση αυτή θα οδηγήσει σε διάλυση το δημόσιο φορολογικό μηχανισμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι η απόφαση αυτή ουσιαστικά θα οδηγήσει και σε ιδιωτικοποίηση αυτών των υπηρεσιών. Καταγγέλλει το υπουργείο Οικονομικών ότι το πόρισμα της ειδικής επιτροπής για το κλείσιμο των 127 εφοριών -το οποίο διαφημίστηκε από το υπουργείο Οικονομικών με δελτίο Τύπου από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου- δεν έχει δοθεί μέχρι σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τη σχετική δέσμευση του ίδιου του υπουργού Οικονομικών, την ίδια στιγμή που κυκλοφορεί στα χέρια διαφόρων «παραγόντων».

«Απαιτούμε από την τρικομματική κυβέρνηση να αποσύρει το απαράδεκτο σχέδιο κατάργησης των 127 Εφοριών και να δώσει στη δημοσιότητα το σχετικό πόρισμα της επιτροπής», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

διαβάστε ακριβώς την ανακοίνωση και θα καταλάβετε γιατί κλείνουν τις εφορίες - στο μέλλον θα μας εισπράττουν οι σεκιουριτάδες με τα μαύρα - οι νέοι κοτσαμπάσηδες .. σχετικά με την αναφορά του προηγούμενου ανωνύμου έχω να του το παρακάτω < όποιος δεν χρησιμοποιεί τα μάτια του για να βλέπει...θα τα χρησιμοποίησει για να κλάψει > η χώρα σε κρίση από το 2008 και έχει καταλάβει αυτά που γράφει...

Ανώνυμος είπε...

Ενενήντα εννέα θα είναι τελικά τα Γραφεία εξυπηρέτησης φορολογουμένων τα οποία θα παραμείνουν σε λειτουργία στη θέση των ισάριθμων μικρών εφοριών στην περιφέρεια οι οποίες κλείνουν.

Πρόκειται για τα παραρτήματα εφοριών για τα οποία είχε γράψει το Capital.gr και στα οποία θα μπορούν οι τοπικοί φορολογούμενοι να διεκπεραιώνουν απλές φορολογικές διαδικασίες όπως είναι η παραλαβή δηλώσεων και η χορήγηση φορολογικών εντύπων.

Σημειώνεται ότι, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να μειωθεί το λειτουργικό κόστος από την διατήρηση των παραπάνω γραφείων έχει αποφασίσει η στέγασή τους να γίνει σε κτίρια των οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αναλυτικά, οι συναλλαγές θα μπορούν να τακτοποιηθούν στο τοπικά κέντρα εξυπηρέτησης φορολογούμενων και οι περιοχές στις οποίες θα λειτουργούν είναι οι εξής:

-Χορήγηση φορολογικών εντύπων, παροχή οδηγιών και διευκρινίσεων για την συμπλήρωσή τους και την συνυποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών κλπ.
-Αποδοχή φορολογικών αιτημάτων και επίλυσή τους, καθώς και διαβίβασή τους στις ΔΟΥ και την Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου, όπου απαιτείται.
-Προσωρινή παραλαβή δηλώσεων, έλεγχος των στοιχείων των δηλούντων, καταχώρηση των δηλώσεων στο βιβλίο πρωτοκόλλου του Γραφείου χορήγηση βεβαίωσης για την κατάθεση της δήλωσης και των συνυποβαλλομένων δικαιολογητικών, αποστολή των δηλώσεων στην αρμόδια ΔΟΥ και χορήγηση αντιγράφων ή βεβαιώσεων μετά την επιστροφή τους από την αρμόδια ΔΟΥ. Βασική προϋπόθεση της παραλαβής είναι η δήλωση να μην συνοδεύεται από άμεση καταβολή φόρου.
-Αιτήσεις για χορήγηση παντός είδους πιστοποιητικών ή βεβαιώσεων.

Τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Κοινού που προτείνονται στο παρόν πόρισμα είναι 99 και καταγράφονται ακολούθως, ανά κριτήριο:


90. Κίσσαμος


Πηγή:www.capital.gr

και τώρα τι θα πουν οι φίλτατοι του Δήμου ,αλήθεια καταργείται ή δεν καταργείται η Εφορία .....σαν τους καλόγερους θα βαπτίσουν το κρέας ψάρι και πάμε για τα επόμενα.. όσο για τον ανώνυμο βρήκε ποιος φταίει για την κρίση ,δεν φταίνε οι τραπεζίτες, οι διεφθαρμένοι κυβερνώντες τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που είμαι σίγουρος ότι τους ψήφιζε με χέρια και πόδια αλλά του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ . Όταν του πάρει το σπίτι ή τράπεζα , πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ θα του φταίει ,όταν του πάρει το χωράφι ο Τραπεζίτης που του χάρισαν την ΑΤΕ , πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ θα του φταίει , όταν και τα δύο θα του τα πάρει το κράτος αν έχει γλυτώσει από τις Τράπεζες - γιατί δεν θα μπορεί να πληρώσει τους φόρους - πάλι θα του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥς ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ? ΤΟΥς ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΚΕΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ?

αυτά τα λένε οι αφελείς ή οι φασίστες .

Ανώνυμος είπε...

[αυτά τα λένε οι αφελείς ή οι φασίστες .]

Ποιοι είναι οι φασίστες ρε "έξυπνε".

Αν δεν είναι Ο Σύριζα το ΠΑΣΟΚ και οι ΝΔ (!)

Τόσα χρόνια πόσα πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ από τα ταμεία το κράτους ξέρεις;

ΠΟΣΑ πήρε το ΠΑΣΟΚ και πόσα η ΝΔ ακόμη και το ΚΚΕ από τα ταμεία του κράτους ως επιχορήγηση ξέρεις;

Μήπως αυτοί δεν ήταν οι κοινοβουλευτικοί εδώ και 38 Χρόνια;

Ξεφτιλισμένοι..

Ο πάγκαλος στην ΚΝΕ δεν ήτανε;

Μήπως ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ από τα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε και τώρα υπηρετεί τους τοκογλύφους, και έχεις (τελευταίως) και τον ΜΠΙΣΤΗ μαζί με τον ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ παρεϊτσα...το "ΘΕΑΤΡΟ"

ΜΑΛΑΚΕΣ ε ΜΑΛΑΚΕΣ...

Ανθέλληνες ξεφτιλισμένοι συριζαίοι

Και έχετε και τον Κολοτούμπα τον αρχηγό σας ξεφτιλισμένα ΣΥΡΙΖΟΝΙΑ την μια να κάνει παρέα του ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ και την άλλη να πηγαίνει στις πορείες(!) και ταυτόχρονα να εγκωμιάζει το ΕΥΡΩ (πλέον)..

και περιμένετε να σας σώσει το ΣΟΥΡΓΕΛΟ ο Τσιπρας;;;;;

το "ΒΥΣΜΑ" και το ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΟ ο Τσίπρας που αφού ο ΙΔΙΟΣ πήρε τις μετατάξεις του στο στρατό, έκανε και καταγγελία το ΤΣΟΓΛΑΝΙ ότι στο στρατό υπάρχουν ΒΥΣΜΑΤΑ...

(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ)


ΟΥΣΤ από δω ρε ΞΕΦΤΙΛΕΣ.


Ανώνυμος είπε...

όχι αφελής αλλά ΦΑΣΙΣΤΑΣ ....

Ανώνυμος είπε...

Όπως πάντα οι φίλτατοι φασίστες αποπροσανατολίζουν το λαό δείχνοντας με το δάχτυλο τον αδύναμο , ενώ υποστηρίζουν τον δυνατό αποικιοκράτη Γερμανό φίλο τους μάστορα στους εμφυλίους και τις γενοκτονίες , δυστυχώς ο καλύτερος μαθητής του Κεμάλ ήταν ο Χίτλερ ...

Ανώνυμος είπε...

Σαν σήμερα, 30 Απριλίου, το 1945 ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε, αυτοκτονώντας στο υπόγειο καταφύγιό του στο Βερολίνο. Το τεύχος 26 (Μάιος 1987) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» είναι αφιερωμένο στο συγκεκριμένο γεγονός για το οποίο γράφει μάλιστα ο Νίκος Μιχαλολιάκος γράφει τα εξής:

«Στις 30 Απριλίου 1987 συμπληρώθηκαν σαράντα δύο ακριβώς χρόνια από την Βαλπούργια Γερμανική νύχτα της 30ης Απριλίου 1945, κατά την οποία ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του (σ.σ. προσοχή στο κεφαλαίο Τ) εις την γήινη παρουσία Του. [...] 30 Απριλίου 1945, μία λαμπερή σελίδα της σύγχρονης ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Άνδρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός».

Μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρει: «Δεν έχουμε σκοπούς πολιτικάντικους, ούτε και υποφέρουμε από το άγχος της κοινοβουλευτικής παρουσίας, δεν αναζητούμε μια θέση κάτω από τον ήλιο της δημοκρατίας, αρνούμεθα την δημοκρατία, αρνούμεθα την αρχή της πλειοψηφίας, αρνούμεθα την πολιτική του marketing και παραμένουμε πιστοί, σήμερα που όλοι γίνανε άπιστοι, παραμένουμε πιστοί στα οράματα της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας».

Το κείμενο καταλήγει: «Χίλια εννεακόσια ογδόντα επτά, σαράντα δύο χρόνια μετά, μετά, με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!»
η παραπομπή εχει την σχετική φωτογραφία απο το κειμενο της εφημεριδας
http://www.tsantiri.gr/katagelies/ti-egrafe-to-1987-gia-to-thanato-tou-chitler-o-michaloliakos.html

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ

Ανώνυμος είπε...

[όχι αφελής αλλά ΦΑΣΙΣΤΑΣ .... ]

Εγω μπορεί να είμαι "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" αλλά δεν είμαι ΚΛΕΦΤΗΣ..

Ούτε ΚΛΕΦΤΗΣ αλλά ούτε "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" (σε εισαγωγικά πάντα) σαν τα ξεφτιλισμένα ΣΥΡΙΖΟΝΙΑ..

ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΚΥΝΑΙΔΟΙ...



Ανώνυμος είπε...

Βγήκανε τωρα, και τα Ξεφτιλισμένα ΣΥΡΙΖΟΝΙΑ (το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ δηλαδη που τα θρέφει ο ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ και ο ΣΟΡΟΣ) να μας πουν ότι θα μας ΣΩΣΟΥΝ...και ότι θα μας ξεπεινασουν.... όπως και ο ΑΝΔΡΕΑΣ..

Με το ΒΟΥΤΟΡΟΜΠΕΜΠΕ τον ΤΣΙΠΡΑ...(αρχηγό)

(ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ)

Λεβεντομαλάκες σαν τον ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ
οι περισσότεροι....και κίναιδοι..

(ΕΔΩ ΞΑΝΑΓΕΛΑΝΕ)

εγώ ρε ξεφτυλισμενα ΣΥΡΙΖΟΝΙΑ παρακαλαω να βγείτε στις επομενες εκλογες, για να δουν όλοι τι πρεσβεύετε, και να σας πάρουν με τις ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ρε ανθελληνες.

Έτσι θα γίνει κιόλα.





Χρυσή Αυγή είπε...

Τι; Έχουμε κρίση από το 2008 και δεν το κατάλαβα; Θα μου πάρει το σπίτι η τράπεζα; Μάλιστα... Ας μου πάρουν λοιπόν το ΕΘΝΟΣ μου καλύτερα γιατί για ένα κολώσπιτο ζούμε σ' αυτή τη ζωή. ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ και αντίο ΕΛΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ααα κάτι ξέχασα...

Να μας πουν ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΝΙΑ...

οι (και καλα) εχθροί των τραπεζών
(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ πάλι)


ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ στις ΤΡΑΠΕΖΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;

μετά πείτε μας για το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ !!!!

Μέχρι τότε να βγάλτε το σκασμό υποκριτές.

Ανώνυμος είπε...

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαβάσαμε την είδηση ότι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, και ειδικά ο θεωρητικός της Οργάνωσης, Χρήστος Παπάς, επισκέφτηκαν τον Μητροπολίτη Πειραίως, Σεραφείμ, και κατέθεσαν μήνυση κατά του… βλάσφημου έργου που ανέβηκε στο θέατρο Χυτήριο και προκάλεσε τα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης.

Είδαμε και τις όμορφες φωτογραφίες με την αγαστή συνεργασία των Χρυσαυγιτών με τον μητροπολίτη ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες είχε απαγορεύσει την… πεολειχία ως μεγάλο αμάρτημα. Μπράβο είπαμε, η Χρυσή Αυγή ήρθε στο σωστό δρόμο. Έγινε θαύμα και από δωδεκαθεϊστές, σατανιστές και οτιδήποτε άλλο μη χριστιανικό, ανακάλυψαν επιτέλους το… φως του Χριστού. Πως το έλεγε ο Χριστός; «“Άφετε τα παιδία και μη κωλύετε αυτά ελθείν προς με»;

Να λοιπόν το βλάσφημο έργο προσέφερε μεγάλη υπηρεσία στην κοινωνία και την ορθόδοξη εκκλησία. Οι Χρυσαυγίτες έγιναν αμνοί του Χριστού και όλοι μαζί πολεμούν τους δαίμονες που κατατρύχουν τον χριστιανισμό.

Τι μένει άραγε; Να δούμε τον Καιάδα, κατά κόσμον βουλευτή Γερμενή από μέλος σατανιστικού συγκροτήματος να γίνει… ιερωμένος. Να δούμε τον Μιχαλολιάκο που κάποτε αποθέωνε τον “Μέγα Πάνα” να γίνεται (ακρο)δεξιός ψάλτης στη Μητρόπολη;

Λέτε πλέον να δούμε τον Ηλία Κασιδιάρη να αγκαλιάζει τη Λιάνα Κανέλλη και μαζί να ψάλλουν το Χαίρε Κεχαριτωμένη Μαρία;

Και το καλύτερο. Ο Παναγιώταρος, αυτό το αλάνι που τα λέει χύμα και τσουβαλάτα στους αλλοδαπούς και τους λοιπούς εχθρούς της Χρυσής Αυγής, να ανακαλύπτει το φως το αληθινό και αντί για καντήλια να γίνεται παπαδοπαίδι στην εκκλησία της Αγίας Ζώνης στην Κυψέλη, έτσι για να είναι κοντά στα γραφεία του κόμματος.

Οι Χρυσαγίτες, λοιπόν, μετατρέπονται αργά αλλά σταδιακά σε αμνοί του θεού, διότι πρέπει να πάρουν τις ψήφους των φανατικών χριστιανών. Και η άθλια παράσταση του Χυτηρίου ήταν μια καλή ευκαιρία γι’ αυτό. Έτσι, όλοι μαζί, σατανιστές, παραθρησκευτικές οργανώσεις, φασίστες που χαιρετούν ναζιστικά, παπάδες που δεν έχουν βγει έξω από το κελί τους, 70χρονες παρθένες και λοιποί ακροδεξιοί μπορούν να δημιουργήσουν το πρώτο τάγμα για την ελληνική διαφώτιση. Που θα μας λένε τι να διαβάζουμε, τι να βλέπουμε, που να πηγαίνουμε.

Ένα λάθος έχουν κάνει μόνο. Τα γραπτά και οι φωτογραφίες μένουν. Ο Καιάδας – Γερμενής των Naer Mataron είναι αυτός που ξέρουμε στις φωτογραφίες, κι όχι ο κουστουμαρισμένος φουσκωτός που εμφανίζεται στη Βουλή.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος είναι ο τραμπούκος κι όχι ο καλός χριστιανός. Ο Μίχας που φύλαγε πόρτα στο θέατρο είναι ο πορτιέρης στα μπαράκια της Χαλκίδας.

Ο δε Νίκος Μιχαλολιάκος δεν είναι ο καλός Πατερούλης. Είναι αυτός που εξυμνούσε το Χίτλερ κι αυτός που είχε γράψει κάποτε: «Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος, σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία, τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός, σατανικά υπέροχος ο Μέγας Παν…».

Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ονοματεπώνυμο έχετε ?


Απειλές κατά της ζωής του δέχθηκε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, λίγες ημέρες αφότου εξέφρασε τις επικριτικές του θέσεις για τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Οπως αναφέρει το pheme.gr, άγνωστος τηλεφώνησε στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Σιάτιστα και απείλησε τον Μητροπολίτη Παύλο: «Πείτε του ότι θα έρθουμε εκεί και θα σας γαμ......».

Εντρομος ο ιερέας του Μητροπολιτικού Ναού, πατήρ-Στέφανος, ο οποίος είχε απαντήσει στο τηλεφώνημα, ενημέρωσε αμέσως τον πρωτοσύγκελτο της Μητρόπολης, Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο για την τηλεφωνική επίθεση. Λίγο αργότερα απειλητικό τηλεφώνημα δέχθηκε και ο πρωτοσύγκελλος Εφραίμ.

Οι ιερείς της περιοχής σε επικοινωνία που είχαν με το pheme.gr, εκφράζουν φόβους για ενδεχόμενη επίθεση εναντίον του Μητροπολίτη Σιατίστης. «Ουδείς γνωρίζει τι είναι ικανοί να πράξουν. Όταν δεν φοβούνται να υβρίσουν με ακατανόμαστες εκφράσεις τους ιεράρχες της ελληνικής εκκλησίας, είναι ικανοί να πράξουν οτιδήποτε», υποστηρίζουν.

Τους φόβους τους, ωστόσο, δεν φαίνεται να συμμερίζεται ο Παύλος, ο οποίος φέρεται να τους είπε: «Ας κοπιάσουν στον ναό του κυρίου και ας πράξουν ό,τι αγαπούν».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Παύλος είναι ένας με ένα κείμενό του που έγραψε στην εκκλησιαστική ιστοσελίδα romfea.gr ο ιεράρχης άσκησε δριμεία κριτική για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα έξω από το θέατρο «Χυτήριο» με αφορμή την παράσταση «Corpus Christi».



Πηγή: Αήθεις τηλεφωνικές απειλές στον Μητροπολίτη Παύλο: «Θα έρθουμε εκεί και θα σας γαμ... » | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/72755#ixzz29g6UjBsL

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν Μητροπολίτες που «χαϊδεύουν» και καλύπτουν τη Χρυσή Αυγή ; Ναι, απαντάει ο γέρων Μητροπολίτης Σιάτιστας ο οποίος κατακεραύνωσε το «ακροδεξιό ντελίριο» όσο δεν τόλμησε κανείς. Αγνωστος στους πολλούς, ο γέρων ιεράρχης δημοσιοποίησε τις απόψεις του σε ένα κείμενο-φωτιά, θέλοντας παράλληλα να διαφοροποιηθεί από τους μητροπολίτες που κρατούν τα μάτια ερμητικά κλειστά.

Με ένα κείμενό του που έγραψε στην εκκλησιαστική ιστοσελίδα romfea.gr ο ιεράρχης άσκησε δριμεία κριτική για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα έξω από το θέατρο «Χυτήριο» με αφορμή την παράσταση «Corpus Christi».

Σημειώνεται, ότι είναι ο πρώτος Μητροπολίτης, που αναφέρεται στα επεισόδια, που σημειώθηκαν στο περιθώριο της παράστασης.

Το επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας του Μητροπολίτη Σιατίστης, Παύλου για τη Χρυσή Αυγή είναι το εξής:

«Άφησα τελευταία τη Χρυσή Αυγή που στην πραγματικότητα είναι «μαύρη νύκτα».Είναι θλιβερό ότι κάποιοι «χριστιανοί αγωνιστές» ταυτίστηκαν με τη χρυσή αυγή για να υπερασπιστούν τον Χριστό.

Τον Χριστό που η «Χρυσή Αυγή» τον διώκει, τον προσβάλλει και τον εξευτελίζει καθημερινά και το πράττει στα πρόσωπα, των προσφύγων, των μεταναστών ακόμα και των παιδιών.

Ξεχάσατε αγαπητοί μου χριστιανοί το λόγο του Χριστού «εφόσον εποιήσατε, ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε;»

Δεν είναι ο άνθρωπος εικόνα του Χριστού όποιος και εάν είναι; Δεν είναι ένας μετανάστης, ένας πρόσφυγας, ελάχιστος αδελφός του Χριστού;

Δεν είναι ο «πλησίον» της Παραβολής του Καλού Σαμαρείτη; Σύμφωνα λοιπόν με την χρυσαυγίτικη αντίληψη θα έπρεπε ο Σαμαρείτης βλέποντας τον πληγωμένο Ιουδαίο να τον πετάξει στα σκουπίδια, τότε θα ήταν «καλός».

Κάθε εναγκαλισμός και χάϊδεμα χριστιανού η πολύ περισσότερο ιερωμένου προς την Χρυσή Αυγή δείχνει μπέρδεμα φρικτό και ακύρωση της πίστης.

Κανείς δεν μπορεί να παίζει «εν ου παικτοίς». Ο λόγος του Θεού έχει απόλυτο και αιώνιο κύρος.

Είναι άλλο το θέμα των προσφύγων και των προβλημάτων που μια ανίκανη πολιτική ηγεσία άφησε να δημιουργηθούν και άλλο η απόλυτη αξία του ανθρώπινου προσώπου.

Δεν θα ακυρώσουμε την αλήθεια του Θεού για να λύσουμε τα προβλήματα μας. Αντιθέτως τα προβλήματα δημιουργήθηκαν γιατί την αλήθεια του Θεού την αντικαταστήσαμε με την αλαζονεία μας και την επιπολαιότητα μας.

Στώμεν λοιπόν καλώς! Στώμεν μετά φόβου! Η άκρη του κουβαριού είναι του Χριστού το θέλημα και όχι οι αυθαιρεσίες και οι εξυπνάδες των ανθρώπων!»


Πηγή: Μητροπολίτης Παύλος, ο μόνος ιεράρχης που τόλμησε να τα «χώσει» στη Χρυσή Αυγή | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/72380#ixzz29g77AZfL

Ανώνυμος είπε...

[ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ και αντίο ΕΛΛΑΣ.]

Γιατι το λες αυτο ρε φίλε, θα έχει πλάκα τότε !!

Φαντάσου, ότι όταν με το "καλό" βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και γίνει κυβέρνηση.... θα πέσει πολύ "ΧΥΣΙΜΟ" στο Χυτήριο στο ΓΚΑΖΙ
εκεί Ο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ θα δίνει ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ στον ΜΠΙΣΤΗ σε συνδυασμό με κοπρολαγνεία (στην νέα παράσταση με τιτλο Coprus Tstsopoulos ) και αυτό θα είναι μια Τέχνη αγαπητέ (δεν θα λογοκρίνεται τότε)

Η δημοκρατία θα θριαμβεύσει ΤΟΤΕ...

και προς θεού αυτό θα είναι ΤΕΧΝΗ είπαμε ....Δεν θέλω λογοκρισία

γιατί τώρα πήγανε οι "φασίστες" και τους χαλάσανε την ΜΑΝΕΣΤΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα και η Κρήτη δεν θα δεχτεί ποτέ τους φασίστες , μια φούσκα από Γερμανικό καλούπι γεμάτη υποσχέσεις και άδικες επιθέσεις , για όλα φταίνε αυτοί που δεν θα έπρεπε να φταίνε , τυφλό μίσος που οδηγεί στον εμφύλιο από τους πλαστούς οπαδούς της 21ης Απριλίου 1967 ...

Ανώνυμος είπε...

[Η Ελλάδα και η Κρήτη δεν θα δεχτεί ποτέ τους φασίστες , μια φούσκα από Γερμανικό καλούπι γεμάτη υποσχέσεις και άδικες επιθέσεις , για όλα φταίνε αυτοί που δεν θα έπρεπε να φταίνε , τυφλό μίσος που οδηγεί στον εμφύλιο από τους πλαστούς οπαδούς της 21ης Απριλίου 1967]

κανε και μια βόλτα στο ΧΥΤΗΡΙΟ και παίξε λίγο θέατρο ρε ΣΟΥΡΓΕΛΟ μαζι με τον ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ κασι τον ΜΠΙΣΤΗ

Ρόμπες...

Ανώνυμος είπε...

Έπεσαν οι μάσκες για τους Έλληνες φασίστες !

Μητροπολίτης Σιάτιστας: Η Χρυσή Αυγή εξευτελίζει το Χριστό .

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτική παράταξη, αλλά μια αντιχριστιανική οργάνωση.

Κάθε εναγκαλισμός και χάιδεμα χριστιανού ή πολύ περισσότερο ιερωμένου προς τη Χρυσή Αυγή δείχνει μπέρδεμα φρικτό και ακύρωση της πίστης.

Ανώνυμος είπε...

[Έπεσαν οι μάσκες για τους Έλληνες φασίστες !

Μητροπολίτης Σιάτιστας: Η Χρυσή Αυγή εξευτελίζει το Χριστό .]

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ.

Ρώτα πρώτα τον ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ και τον Μπίστη σε ποιον θεό πιστεύουν.

Και ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΣ και τον ΤΣΙΠΡΑ..

και τι όρκο δώσανε στην ΒΟΥΛΗ όταν
εκλέχθηκαν.

και ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ...

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤA υπόλοιπα ΕΡΩΤΗΜΑTA:

ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο (καημένος) ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..;;;;;;;

που υπηρέτησε φαντάρος ο ΤΣΙΠΡΑΣ (ο "πατριώτης") και πόσες μετατάξεις πήρε;

ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΡΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ στην διάρκεια το βίου του, και που ΠΗΓΑΝ;


ΑΛΛΑ επειδή αυτά δεν σε βολεύουν (και δεν τα απαντάς) θα σου γράψω εγώ κάτι..

Το όνειρο κάθε συριζαίας κάμπιας είναι να μεταμορφωθεί σε πασοκική πεταλούδα... ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΑΛ(Α)ΒΑΝΟΣ και ΣΙΑ Ο.Ε

με ότι αυτό συνεπάγεται.


Δεν είδες πόσο φιλαράκια ήταν ο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ με τον ΜΠΙΣΤΗ (τον τέως ΠΑΣΟΚΟ) στο ΧΥΤΗΡΙΟ...

ΕΡΩΤΑΣ λέμε, "μέλι" "ΧΥΝΟΤΑΝΕ" στο ΧΥΤΗΡΙΟ...

Αλλά εγώ ρε ξεφτιλισμένα συριζόνια θέλω να δω στις επόμενες εκλογές με ποιον θα κάνετε συγκυβέρνηση....

ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ (ΜΗΠΩΣ);;;;;;

γιατί αυτοδυναμία ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ
και τρίτο κόμμα μπορεί και δεύτερο (βλέπουμε) θα είναι η Χ.Α

και θα σας έρθει κόλπος....

έρχεται γοργά η ώρα σας ΛΟΥΓΚΡΕΣ.









Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα έχουμε εμφύλιο πόλεμο, δήλωσε στο BBC ο γαλλομαθής βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος μάλιστα περιέγραψε και τα δύο στρατόπεδα του εμφυλίου. Από τη μια είναι "οι εθνικιστές όπως η Χρυσή Αυγή και οι Έλληνες που θέλουν η πατρίδα μας να είναι όπως ήταν" και από την άλλη "οι παράνομοι μετανάστες, οι αναρχικοί και όλοι αυτοί που έχουν καταστρέψει την Αθήνα κάμποσες φορές".

Μνημόνιο, τράπεζες, Μέρκελ, κυβέρνηση, λίστες κ.λπ. φυσικά και δεν υπάρχουν στο εμφυλιακό σύμπαν του κ. Παναγιώταρου. Είναι στο απυρόβλητο. Αυτός άλλωστε είναι ο ρόλος της Χρυσής Αυγής: Να πετάει την μπάλα έξω από το γήπεδο για να αλωνίζουν ανεμπόδιστα τα αφεντικά της. Αν δεν υπήρχε η Χ.Α., θα έπρεπε να την εφεύρουν.

Το θέμα είναι σοβαρό, αλλά είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στον πειρασμό για ένα αγνό και άδολο τρολλάρισμα: Ο κ. Παναγιώταρος διατηρεί κατάστημα αστυνομικών ειδών και αξεσουάρ, άρα θα βγάλει και φράγκα από τον "εμφύλιο". Αθάνατη εθνικοφροσύνη με τα ωραία σου...