Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;


Τις εγκαταστάσεις της ναυτικής βάσης στο Μαράθι Ακρωτηρίου Χανίων επισκέφθηκαν δύο υψηλοί αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ, οι οποίοι επιθεώρησαν την γνωστή προβλήτα που δένουν τα πολεμικά σκάφη επιβαίνοντας και σε σκάφος στον κόλπο της Σούδας. Πρόκειται για τον Διοικητή της Διοίκησης Ναυτικών Εγκαταστάσεων (CNIC), αντιναύαρχο William French και τον Διοικητή του Ναυτικού σε Ευρώπη, Αφρική και νοτιοδυτική Ασία υποναύαρχο Anthony Galiani. Να σημειωθεί πως ο κ.French επισκέφθηκε για πρώτη φορά τις συγκεκριμένες ναυτικές εγκαταστάσεις, οι οποίες, ως γνωστόν, διαδραματίζουν καίριο ρόλο κάθε φορά που οι ΗΠΑ ή το ΝΑΤΟ πραγματοποιούν πολεμικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου...... γράφει ο Αγώνας της Κρήτης.

Έχει να γίνει της Συρίας μετά τις αμερικάνικες εκλογές..της Συρίας το κάγκελο.... και ήρθαν να δουν την περιουσία τους αν είναι ο.κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: