Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ


Απίστευτες καταστάσεις βιώνουν οι επιβάτες των υπεραστικών λεωφορείων της Κρήτης οι οποίοι θέλουν να κατεβούν ή να ανεβούν στα λεωφορεία στο ύψος των Καλυβών Αποκορώνου.
Τα λεωφορεία κάνουν «στάση» πάνω στον κόμβο των Καλυβών και αποβιβάζουν ή επιβιβάζουν τους επιβάτες στην κυριολεξία από την εθνική οδό και μάλιστα σε σημείο όπου λόγω της ευθείας του δρόμου τα οχήματα αναπτύσσουν πολύ μεγάλες ταχύτητες.
Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει στάση, ούτε κάποιος χώρος που να προσφέρει την στοιχειώδη ασφάλεια στους επιβάτες οι οποίοι βλέπουν τα οχήματα που κινούνται επι της εθνικής οδού, να περνούν με μεγάλη ταχύτητα ακριβώς δίπλα τους....... 
Αυτά γράφει ο αγαπητός φίλος Ναπολέων Σαραντίδης, για τα χάλια του ΚΤΕΛ και την αδιαφορία της πολιτείας. Δεν θα ήταν άσχημο να απευθύνω μιια πρόσκληση λοιπόν στον αγαπητό φίλο να επισκεφθεί και την Κίσαμο για να διαπιστώσει τα καμώματα του ΚΤΕΛ και στην γειτονιά μας, αφού δεν παίρνουν από λόγια ας τους κάνουμε διαφήμιση....και των αρχόντων αλλά και των υπεροπτών του ΚΤΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: