Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΠΛΟΣΚΑΜΠΙΛΟ Νο 4004 ....


ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Β4360-ΜΞ7
Θέμα: Έγκριση περιβαλλοντικών όρων για την εκμετάλλευση ορυχείου γύψου της "ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΜΠΡΟΥ ΑΛΤ" σε χώρο έκτασης 37818 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση "Όρμος Στομίου" Δήμου Kισάμου Περιφέρειας Κρήτης

Ήρθε και η δεύτερη εταιρεία.....και εμείς κοιμόμαστε.......
Αύριο περισσότερα.....είμαι σίγουρος ότι στον δήμο μας, δεν ξέρουν τίποτα!!!!
Να γιατί υποβαθμίζουν τον τουρισμό στον καλύτερο προορισμό της Ελλάδος ..τον θέλουν λατομεία......

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γράφε τα εσύ Γιάννη. Ίσως κάποια στιγμή καταλάβουν ότι η προσωπική κονομισιά δεν συμβαδίζει με το συμφέρον των πολλών.
Από την πολύ μάσσα στο Λαφονίση κοντεύουν να σκάσουν.
Τώρα θέλουν να φάνε και τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ με ψευδομάρτυρα Δημοτικό Σύμβουλο. Χαρείτε τους. Οι σφαλιάρες μας περιμένουν!!!

Ανώνυμος είπε...

στο προτεκτοράτο του βαλκανικού νότου οι φεουδάρχες μοιράζουν την χώρα γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τους νόμους - οι δικοί μας τοπικοί άρχοντες έχουν επιλέξει να λειτουργούν σαν ντίλερ εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των λατόμων για να πάρουν καμιά μίζα ? η περιοχή τους πέφτει μακριά, αλλά όταν αρχίσουν να πέφτουν οι σφαλιάρες και όχι μόνο.. θα κλαψουρίζουν για αυτοδικίες και τραμπουκισμούς αλλά δεν θα ξέρουν που θα κρυφτούν - περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσουν και ποιους εκπροσωπούν....αν νομίζουν πως θα την βγάλουν καθαρή.. κάνουν λάθος.. - άλλο οι μίζες στο λαφονήσι, και άλλο οι μίζες από τα νταμάρια

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή όποιος έχει αντίληψη και λόγο ενάντια στα συμφεροντα τους πρέπει να εξαφανίζεται?
Όπως λέει και ο φίλος μας οι φεουδάρχες μας σε λίγο δεν θα ξέρουν που θα κρυφτούν ευτυχώς έχουμε καλές ντομάτες και μπόλικο γιαούρτι α και αυγά γεννούνε πολλά οι κότες στην Κισσαμο τελευταία τυχαίο?
όσο για αυτό που λέει ο άλλος φίλος με τον τοεβ έτυχε να ήμουν εκεί στα δικαστήρια και ένα μόνο έχω να πω , ντροπή για την συμπεριφορά που είχαν απέναντι του και ο αντιδήμαρχος πέρα που γελειοποίησε την δημοτικη σας αρχη πρέπει να είναι και πολύ γλυτσας.
πάντως προσέξτε τα νερά σας και τον υδροφόρο ορίζοντα στην περιοχή γιατί η καταστροφή λόγω γεωλογίας της περιοχης σας είναι πολύ κοντά μα πάρα πολύ κοντά.
δίνω όμως και συγχαρητήρια στον κύριο που εκπροσωπούσε τον τοεβ για την τεκμηρίωση των επιχειρημάτων του και μάλλον εχει μεγάλο κουράγιο και καρδιά να αντιμετωπίζει τέτοια αποβράσματα της κοινωνίας!