Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΣΧΟΛΙΟ

Χανιώτικη εφημερίδα καθημερινής κυκλοφορίας με ματιές και σχόλια μέσα και έξω απο την πόλη, είχε στο σαββατοκύριακο φύλο της ένα μικρό σχόλιο για τον δήμο Μηθύμνης, μάλιστα για να θολώσει τα νερά έριχνε και μια ερώτηση στο τέλος ; Δεν μας απασχολεί αν είναι αλήθεια ή ψέματα το δημοσίευμα, αλλά γιατί τώρα θυμήθηκαν οι καλοθελητάδες μια καταγγελία που απο τα λεγόμενα τους έγινε τον περασμένο Μάρτιο και που υπογράφεται με ένα απλό μονόγραμμα (Ψ) σε μια στήλη που ως επί το πλείστον γράφουν γνωστοί και έγκυροι σχολιαστές και αρθρογράφοι που αποτελούν τους τακτικούς συνεργάτες της εφημερίδας.Το μονόγραμμα σημαίνει πως το άρθρο το έγραψε μάλλον ...ο κανένας...
Το ότι το δημοσίευμα δεν "στέκει" το γνωρίζουν πολλοί στην Κίσαμο, όμως εύλογα αναρωτιέσαι γιατί η εφημερίδα δεν έκανε ένα πρόχειρο ρεπορτάζ αλλά έβγαλε μια είδηση που από ότι ίδια ισχυρίζεται ..... της κοινοποιήθηκε.
Μάλλον ξεπλήρωμα ........υποχρεώσεων είναι, ή άρχισε το κυνήγι των ...μαγισσών !!!!
Δήμαρχε τα μάτια σου δεκατέσσερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: