Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΕΝ- ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ

Μερικές αλήθειες για την κατάσταση!!
Το καράβι πλέον ανήκει σε ιδιώτη, κατά τα λεγόμενα όλων, στον κ. Σαραβελάκη (εφοπλιστή από τούδε και πέρα) μιας και η ΑΝΕΚ του εκχώρησε της μετοχές της.
Η ετήσια συνέλευση της εταιρείας δεν έχει γίνει και πολύ δύσκολο να ξαναγίνει.
Το Δ.Σ της εταιρείας είναι διαλυμένο και οι κύριοι μέτοχοι εκτός της μαμάς ΑΝΕΚ σε πλήρη αδιαφορία.
Ο πρώτος αντιπρόεδρος κ. Μιχαηλάκης δηλώνει ότι έχει παραιτηθεί!!!
Ο δήμος Κισάμου αγνοεί τις εξελίξεις μιας και η κ. Δήμαρχος βρίσκεται εκτός Κρήτης!!
Οι μόνοι που κινούνται είναι κάποιοι μέτοχοι στην Καλαμάτα που μαζεύουν υπογραφές.
Είμαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει εντελώς τίποτα μιας και η όλη ιστορία ήταν καλά σχεδιασμένη. Η γνώμη μου είναι να δώσουμε ένα Ευρώ παραπάνω από αυτό που έδωσε ο κ. Σαραβελάκης και να πάρουμε το καράβι μας. Μιας και είναι άχρηστο ας του κάνουμε μια καλή κηδεία και ας το βυθίσουμε στην μέση του κόλπου εκεί που θέλουμε να κάνουμε το καταδυτικό πάρκο. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να μείνει στα χέρια αυτών που βάλαμε να το διοικούν. Ντροπή στην ΑΝΕΚ που είμαι σίγουρος ότι θα βγει και από πάνω σε κάμποσες μέρες. Φυσικά ντροπή και στη δημοτική αρχή μας που όλο έλεγε ότι θα κάνει μια συγκέντρωση-ενημέρωση για την ΑΝΕΝ και όλο το ξεχνούσε. Ντροπή βέβαια και για τις νομαρχίες που ενώ έχουν συμβούλους στο Δ.Σ της εταιρείας το έμαθαν πολύ αργά.

Συμπληρωματικά γράφω ότι τα γραφεία της ΑΝΕΝ στα Χανιά έχουν κλείσει εδώ και 2 μήνες περίπου και το προσωπικό της παραμένει απλήρωτο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: