Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!


Ρήσεις και αντιρρήσεις είναι μια εκπομπή που δυστυχώς θέλουμε δε θέλουμε την βλέπουμε, εμείς εδώ στα Χανιά. Ιδιαίτερα όταν έχει καλεσμένους νέους ανθρώπους που οι επιτήδειοι επένδυσαν πάνω τους και μετά το στύψιμο και τις πρόσκαιρες  ελπίδες,...... τους πέταξαν στην γωνία.
Η κυρία Πολύζου μια γνωστή καθώς πρέπει δημοσιογράφος είχε μια τέτοια εκπομπή σήμερα. Με την ανακοίνωση ότι :
"Θα απολυθούν όλοι που προσλήφθηκαν από τα stage" υπογραφή Πάγκαλος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ένας σίφουνας παραπληροφόρησης γέμισε τα παράθυρα της εκπομπής, με κατηγορίες δεξιά-δεξιά (όχι αριστερά) από την μεγαλοντόπια δημοσιογράφο. Φταίει η Δεξιά γιατί δεν τους έκανε μόνιμους; Τους εγκλώβισε και τους απαξίωσε! Άραγε μπορούσε; Είδατε τις συμβάσεις τους τι έγραφαν ;
Τι θα έλεγε όμως ο κάθε δημοσιογράφος αν παραμονή των εκλογών έβγαζε ένα ΦΕΚ η κακιά δεξιά κυβέρνηση και τους μονιμοποιούσε; Πολλά και πολλές εκπομπές θα γέμιζε με πληρωμένα παπαγαλάκια που θα λαλούσαν για το ρουσφέτι!!
Όμως το 1999 και το 2000 κανείς δεν μίλησε σε παρόμοιες περιπτώσεις. Ή μη μου πείτε ότι δεν το ξέρατε;
Για πατήστε πάνω στα ΦΕΚ για μεγέθυνση αλλά και να δείτε ποιοι υπέγραφαν τότε και σήμερα κάνουν τις πάπιες ; Τότε ήταν κοινωνικής κατάρτησης και σήμερα  stage, που η διαφορά!!!
 Το θέμα είναι προσωπικό και δεν έχει να κάνει με καμιά κ. Πολύζου ή κ. Λιονάκη, γιατί εγώ και κάμποσοι άλλοι που είμαστε συμβασιούχοι από το 1994-95-97, κανείς μα κανείς τόσα χρόνια δεν ήλθε να μας πει πως θα ζήσουμε μετά από την απόλυση ή τι δουλειά μπορεί να κάνουμε στα 50 μας!!! Δυστυχώς όλοι επένδυσαν στις πλάτες μας και όσοι είχαν μπάρμπα στην Κορώνη κατάφεραν να το παίζουν κύριοι σήμερα!!!

Η εκπομπή θα έχει και συνέχεια την Δευτέρα !! Οπότε  ας περάσουμε ένα καλό σαββατοκύριακο πρώτα πριν κλάψουμε από τα γέλια την Δευτέρα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: