Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009

Η ΚΥΒΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΒΙΣΘΗΣΗΣ ΤΗΝ ΚΥΒΙΣΘΗΣΗ Ω' ΜΠΑΧΑΛΟ


ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΗΚΙΟ
...........Πίσω από ένα...εξόφθαλμα «σικέ» επεισόδιο στα Εξάρχεια, την πλέον κατάλληλη αφορμή για τη δρομολόγηση εξελίξεων, κρύβεται η πλέον τερατώδης παραπληροφόρηση όλων. Ειδικά κάτι διθυραμβικά κείμενα που προκαλούν εμετό με τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι γλείφουν – χωρίς εισαγωγικά – το νέο επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. Το κακό είναι ότι παραποιούν με τον χείριστο τρόπο την αλήθεια, όταν μάλιστα μέχρι πριν λίγο καιρό είχαν πραγματοποιήσει την ανακυβίσθηση τους και ήταν αυτοί που εκθείαζαν μέχρι τελικής πτώσεως τον πρώην – πλέον – αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Τώρα προφανώς ήρθε η ώρα της κυβίσθησης… Μέχρι την επόμενη φορά που θα ακολουθήσει η ανακυβίσθηση και πάει λέγοντας

(www.newsblog.gr)
Τα όργανα άρχισαν...
Ειδικά στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων που καλεσμένος ήταν ο εν λόγω υπουργός  η τριπλέτα Τσίμας-Τρέμη -Πρετεντέρης κτυπούσαν προσοχή μόνο που τον.... έβλεπαν!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: