Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χόρευε στην βροχή ο Κισσαμικός και φιλοδώρησε στο ουδέτερο γήπεδο του Κολυμβαρίου με 4 γκολ την ομάδα της Σούδας, τον ΑΡΗ. Έτσι φιγουράρει στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας με 9 βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Παρ' όλη την βροχή που έπεφτε ασταμάτητα η ομάδα της πόλης μας δεν επηρεάστηκε και με δυο τέρματα σε κάθε ημίχρονο έδειξε τις προθέσεις της για φέτος.
Τους πρώτους της βαθμούς πήρε και άλλη ομάδα μας η Θύελλα που κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 του πρώτου ημιχρόνου και να νικήσει με 3-2 την ομάδα του Αλμυρού.

         ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  Α ομίλου  ...............       και β΄ομίλου
                                    βαθμοί       τέρματα
  1. Κισαμικός ........ 9......... 10-1....... 1. Ιδομενέας ......7.......10-1
  2. Κρητικός Ασ..... 9............8-4 .......2. ΑΟΔΑ  ...........7 .....10-5
  3. Παν/ριακός         6. ......... 7-3 .......3. Ίκαρος Μ* .....4 ...... 6-1         
  4. Παγχανιακός      4............ 4-3 .......4. Θύελλα Κ ......4 ...... 4-7
  5. Κορωνίδα ..       4.............3-3........5. Τιτάν  .............3........6-6

Δεν υπάρχουν σχόλια: