Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΗΘΥΜΝΗΣ ΣΕ ΠΟΝΗΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ Χ.Ν

Κύριε διευθυντή, σχολιογράφος της εφημερίδας σας, στο φύλλο του Σαββάτου 17-10-09 σε σχόλιο του στην 3η σελίδα με διακριτικό «Ψ» και με τίτλο «Τι συμβαίνει στο Δήμο Μηθύμνης;» ζητά πληροφορίες για την εμπλοκή υπαλλήλου του Δήμου μας σε υπόθεση παράνομων βεβαιώσεων σε αλλοδαπούς.
Δεν γνωρίζουμε πόθεν ο σχολιογράφος αντλεί την βεβαιότητα του ότι δεν «έχει γίνει καμία ενέργεια από την δημοτική αρχή για πειθαρχική τιμωρία όπως ο νόμος 3584/07 ορίζει», αλλά για ενημέρωσή του και διάψευση της ευκολίας με την οποία «κατηγορεί» για αδράνεια την δημοτική αρχή, τον πληροφορούμε μαζί με τους αναγνώστες σας ότι:
-1ον. Με απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής (όπως ο νόμος ορίζει όταν ο Δήμαρχος κρίνει ότι η ποινή που πρέπει να επιβάλει ξεπερνά τις δικαιοδοτικές του δυνατότητες) ο εν λόγω υπάλληλος παραπέμφθηκε στο πρωτοβάθμιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Νομού (πειθαρχικό) το οποίο του επέβαλε την ποινή της οριστικής παύσης.
-2ον. Μόλις η απόφαση του Υπηρεσιακού κοινοποιήθηκε στον Δήμο εξέδωσα «Πράξη Δημάρχου» περί απόλυσης και διακοπής της μισθοδοσίας του εν λόγω υπαλλήλου.
-3ον. Ο απολυθείς προσέφυγε στο δευτεροβάθμιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Νομού, το οποίο ακύρωσε την πράξη απόλυσης και έτσι ο υπάλληλος επανήλθε στην Υπηρεσία του μέχρι να εκδικαστεί η ένστασή του.
-4ον. Ο νόμος δεν μας επιτρέπει να κάνουμε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Πιστεύουμε ότι θα δημοσιεύσετε την παρούσα διευκρινιστική επιστολή μας στην ίδια θέση που είχε δημοσιευτεί και η «καταγγελία» εναντίον μας.
Με εκτίμηση,
Μυλωνάκης Γεώργιος
Δήμαρχος Μηθύμνης".

Τελικά ο Ψ ποιος ήταν ή στην εν λόγω εφημερίδα από τούδε και πέρα θα υπογράφουν έτσι με μονογράμματα όπως Σ-Α-Δ-Ε-Ν-Τ-Ρ-Ε-Π-Ε-Σ-Τ-Ε οι κακοθελητάδες!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: