Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009

ΜΠΕΡΔΕΨΟΔΟΥΛΕΙΕΣ


«Η Αγροφυλακή να γίνει δομημένη υπηρεσία»
Ο αντιδημάρχος Αστερουσίων και πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Σοκαρά Γιώργος Σκλάβου έκανε την ακόλουθη δήλωση προχθές.
«Είναι κοινά αποδεκτή η ανάγκη ενίσχυσης της αστυνόμευσης στην ύπαιθρο. Επίσης, η ενίσχυση της Αγροφυλακής σε προσωπικό, υποδομές και μέσα. Δεν είναι δυνατόν μία υπηρεσία να στηρίζεται σε ιδιωτικά αυτοκίνητα και σε χρήματα από δήμους για αγορά πετρελαίου. Η Αγροφυλακή χρειάζεται να γίνει μία δομημένη υπηρεσία. Μπορεί ίσως να ιδρυθεί μία υπηρεσία μεταξύ αγροφυλακής και δημοτικής αστυνομίας αγροτικών δήμων», επισημαίνει ο κ. Σκλάβος. Ως αντιδήμαρχος ο κ. Σκλάβος λέει ότι οι αγροφύλακες είναι «το δεξί του χέρι» σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος, καταπάτησης δημοσίων χώρων κλπ. «Χωρίς όμως επαρκή εκπαίδευση, υποδομές και εξοπλισμό αυτή η υπηρεσία δεν μπορεί να είναι όσο πρέπει, αποδοτική» καταλήγει.

Τελικά την θέλουν ή θα την καταργήσουν ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: