Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

LAFONHSI SOS

 Συνεχίζονται τα χάλια στο Λαφονήσι και η κατάσταση έχει ξεφύγει απο κάθε άποψη... απο την μια οι μονομετοχικές των δήμων δια μέσω των προέδρων τους να θέλουν περισσότερες ομπρέλες, αλλά δίχως να σκέφτονται τι θα γίνουν τα χιλιάδες αυτοκίνητα που ατάκτως παρκάρουν πλέον παντού. Αυτό που έγινε χθες στο Λαφονήσι ειναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με αυτοκίνητα να έχουν φρακάρει για πάνω απο μια ώρα δίχως να υπάρχει και κάποιος που θα μπορέσει να τα τα ξεμπλοκάρει. 
Η μπάρα δεν μπήκε, είπαν να βάλουν ένα σκοινί για να περιορίσουν τα πολλά αυτοκίνητα απο τις 12 το μεσημέρι και μετά, αλλά ούτε αυτό μπόρεσε να γίνει, αφού υπήρχαν έντονες αντιδράσεις απο μαγαζιά της περιοχής.... και τελικά θα πάμε ξανά στις λύσεις των παρκαδόρων... Κάθε χρόνο και καλύτερα λοιπόν...και ακόμα δεν μπήκαμε Αύγουστο...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: