Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

15ΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

 Όπως αναφέρει στην σελίδα του ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ, Μανούσος Βολουδάκης, και δεν χωρά αμφιβολία για την είδηση, δόθηκε 
.... 15 ημέρες παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες.  (Μόλις με ενημέρωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας)
Ήδη έχουν υποβληθεί 16.020 ενστάσεις στην Π.Ε. Χανίων, οι 3.200 με τη μορφή πρόδηλων σφαλμάτων σύμφωνα με την προϊσταμένη της διεύθυνσης δασών Χανίων, Πολύμνια Σκλαβάκη, ενώ χιλιάδες ακόμα είναι σε αναμονή, καθώς το τελευταίο δεκαήμερο η πλατφόρμα της Ελληνικό Κτηματολόγιο, υπολειτουργούσε, έπεφτε ή σερνόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: