Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Γράφει στην σελίδα του ο πρώην Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης.

 Δύο τρόποι αντιμετώπισης του ίδιου προβλήματος, έλλειψη νερού. 
Οι πρώτη φωτογραφία, σε τοπική κοινότητα δημοτικής ενότητας Μυθήμνης. Ρώτησα τους κατοίκους τι γίνεται; Απάντηση: 
-Κάνει ο δήμος επέκταση (αρκετά μεγάλου μήκους), για να δώσει λύση, σε πρόβλημα ενός δημότη. Ρώτησα τον κ. δήμαρχο; ( παρουσία και άλλων μελών της δημοτικής αρχής), Απάντηση: Δημαρχου
- Ιδιωτικό έργο είναι, δεν έχει εμπλοκή ο δήμος, μόνο άδεια τους δώσαμε "( εδώ γελάμε, γιατί ο κ. δήμαρχος νομίζει ότι ζούμε σε άλλο πλανήτη). Καμία άδεια (ούτε αίτηση υπήρξε), δεν δόθηκε. Την άδεια την δίνει η οικονομική επιτροπή (της οποίας είμαι μέλος) και τέτοιο θέμα ουδέποτε συζητήθηκε. Το έργο φυσικά καλώς εκτελείται, αν και άνευ μελέτης, διότι μόνο όπου  "συμφέρει", προβάλετε ως επιχείρημα η ύπαρξη μελέτης. 
Οπότε, οι επιχειρήσεις της Τοπικής Κοινότητας Πλατάνου (φωτογραφία), μπορείτε είτε να περιμένετε τις μελέτες ή να το υλοποιήσετε μόνοι σας. Μιλάω για την δεύτερη γραμμή (από κει που την αφήσαμε), προς τον Άγιο Κωνσταντίνο. Άμα θέλετε να είστε νόμιμοι, κάντε και μια αίτηση στην οικονομική επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: