Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ



Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Nέου Εμπορικού συλλόγου, μεταξύ του Αντιδημάρχου Κισάμου κ. Δερουκάκη Εμμανουήλ, του προέδρου του ΝΕΣΚ κ. Πατεράκη Ευάγγελου και του εφόρου δημοσίων σχέσεων κ. Χουδαλάκη Ευάγγελου με θέμα την από κοινού υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στην δράση "Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου". Αφού συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και επίλυσαν τεχνικά ζητήματα κατέληξαν σε συνεργασία για την υποβολή κοινής πρότασης χρηματοδότησης στη Δράση: «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» του ΕΠΑνΕΚ (Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία), με κύριο δικαιούχο τον Δήμο Κισάμου και συνδικαιούχο τον Εμπορικό Σύλλογο.
Εφόσον εγκριθεί η πρόταση από το Δημοτικό συμβούλιο Κισάμου, θα ακολουθήσει η σύνταξη και υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου καθώς και η υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.
Ο ΝΕΣΚ ήδη έχει έλθει σε επαφή και έχει ενημερώσει όλες τις επιχειρήσεις μέλη του που δραστηριοποιούνται στην προτεινόμενη περιοχή παρέμβασης (οδό Σκαλίδη, Ομογενών Αμερικής, Βαρδαντώνη και πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου) καταφέρνοντας να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό επιχειρήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.
Επίσης όσες επιχειρήσεις, έχουν εκφράσει ενδιαφέρων αλλά δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή παρακαλούνται να προβούν άμεσα καθώς εκπνέει η προθεσμία.
Στόχος μας, σε συνεργασία, είναι η αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου ως έναν ελκυστικό προορισμό για αγορές και ψυχαγωγία, καθώς η ενίσχυση και η τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας και της τοπικής αγοράς.
Για τον Δήμο Κισάμου - Ο αντιδήμαρχος Δερουκάκης Εμμανουήλ
Για τον ΝΕΣΚ - Ο πρόεδρος Πατεράκης Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια: