Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ

Γράφεις οτι γίνεται το τάδε έργο απο την δημοτική αρχή στην Κίσαμο και δεν προλαβαίνει να στεγνώσει το "μελάνι" που λέει ο λόγος και  ...σου αναρτούν άλλα τόσα και βάλε προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θα αντιμετωπίζουν οι δημότες. 
Γράφεις για το 5Χ5 στον Πλάτανο και να'σου μια φωτογραφία απο κάτω απο τα ελενίτ του 1ου Γυμνασίου και πριν την καλοδιαβάσεις την ανάρτηση να και άλλη μια για το νερό στην Κεραμωτή και για ένα χωματόδρομο στην καρδιά της πόλης...
Έχουμε μείνει πίσω χρόνια τώρα και κάθε έργο που γίνεται, αντί να το δεχόμαστε με χαρά, φωνάζουμε με αγανάκτητη "και σε μας Θείο τίποτα;"
Και μάλλον έχουν δίκιο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: