Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αυτή την φωτο ανέβασε στην σελίδα του δημόσια ο υφυπουργός κ. Παύλος Πολάκης, γράφοντας την λεζάντα "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ".
Τα σχόλια πολλά αντιγράφω ένα ενός Κισαμίτη που δεν μασά τα λόγια του...
Στεφανος Κ. Η μεγάλη σύσκεψη καλά πήγε??? Είπατε πράμα, ή μόνο ψώματα ?
Για να του απαντήσει 
Παυλος Πολάκης Αει ρε Λακη, θα δεις σε λίγες μέρες! 
και να του ξαναπαντήσει ο
Στεφανος Κ. Λάκης είσαι εσύ, και όχι γλυκούλης φυσικά... Θα δω και θα σου παίξω κουτάλα αν κάνεις πράμα για την Κίσαμο, και όχι να περιπαίζεις. Κλειστό, επέκταση βιολογικού, ΒΟΑΚ από Κίσαμο, κάθετοι οδικοί, Κέντρο Υγείας Κισάμου, ΠΕΔΗ Κισάμου...  αλλά λόγια να αγαπιόμαστε...
Τελικά δεν αφήνει τίποτα να πέσει χάμω ..που λέγανε και οι παλιοί, ο Πάυλος. Πάντως πάνω κάτω και γω αυτήν την απορία έχω ..να μάθω ποια είναι τα μεγάλα έργα κι αν μέσα σε αυτά, έχει τίποτα και για τα δυτικά, για την Κίσαμο την στερημένη....
Υ.Σ Ο Περιφερειάρχης πάντως είπε ΒΟΑΚ απο Κίσαμο ως και Σητεία και φράγμα στον Ταυρωνίτη για να ξεδιψάσει και ο Πλάτανος... που όλο του φτιάζουν λιμνοδεξαμενή αλλά λιμνοδεξαμενή δεν βλέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: