Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

Δήμος Κισάμου
Σας γνωρίζουμε ότι ο ΟΓΑ υλοποιεί για το έτος 2017 το πρόγραμμα παροχής  χρηματικών βοηθημάτων σε πολύτεκνες μητέρες.
Για τη συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα απαιτείται η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης στα ΚΕΠ από 6-10-2017 μέχρι και 6-11-2017. Για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης θα πρέπει η δικαιούχος να έχει μαζί της:           
α ) Οποιοδήποτε  έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) της καθώς και των προστατευομένων μελών της (π.χ. βιβλιάριο υγείας, βεβαίωση ΑΜΚΑ κ.λπ. ή οποιοδήποτε έγγραφο από
το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου (Α.Μ.) ΟΓΑ (π.χ. ενημερωτικό σημείωμα συντάξεων ή απόκομμα καταβολής εισφορών κ.λπ.).
β )Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα και θα αποστέλλονται στον ΟΓΑ είναι :
α) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης από το οποίο να προκύπτει ο αριθμός των γεννηθέντων-δηλωθέντων τέκνων της πολύτεκνης μητέρας.
β) Διαζευκτήριο ή συμφωνητικό (αφορά διαζευγμένες ή εν διαστάσει μητέρες) από το οποίο να προκύπτει ποιος γονέας έχει την επιμέλεια του/των παιδιού/ων.
γ) Για τα παιδιά άνω των 18 και μέχρι 24 ετών εφόσον είναι άνεργα, Βεβαίωση Ανεργίας του ΟΑΕΔ (ότι είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι κατά την υποβολή της αίτησης).
δ) Για τα παιδιά άνω των 18 ετών που σπουδάζουν σε ΙΕΚ της ημεδαπής και δεν εκδίδεται κάρτα φοίτησης («πάσο»), Βεβαίωση Σπουδών.
ε) Φωτοαντίγραφο της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (πάσο) από το οποίο προκύπτει ο αριθμός ακαδημαϊκής ταυτότητας του φοιτητή (αφορά τέκνα άνω των 18 και μέχρι 24 ετών που σπουδάζουν σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ).
στ) Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου τράπεζας από το οποίο να προκύπτει ο ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού της πολύτεκνης μητέρας, ανεξαρτήτως αν η πολύτεκνη μητέρα είναι αποκλειστικός δικαιούχος ή συνδικαιούχος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: