Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΓΑ

Μάλλον ούτε αυτοί μπόρεσαν να καταλάβουν την πρώτη τους ανακοίνωση για το Ζωικό Κεφάλαιο και έσπευσαν να την διορθώσουν. Έτσι με νέα ανακοίνωση ο ΕΛΓΑ δίνει νέες οδηγίες προς τους κτηνοτρόφους.

"Όσοι έχουν υποστεί ζημιά λοιπόν στο ζωικό τους Κεφάλαιο και βρίσκονται κάτω από 650μ (εκεί που έχουν λιώσει δηλαδή τα χιόνια) θα πρέπει ως την Παρασκευή 13  Ιανουαρίου να την δηλώσουν.
Από τα 650μ και πάνω μπορούν να υποβάλλουν κατ' εξαίρεση δήλωση (υπολογίζω όταν θα μπορέσουν να πάνε στα ποιμνιοστάσια τους)

Δεν υπάρχουν σχόλια: