Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΕΥΤΥΧΩΣ

Κι όμως πέρασα πριν πέσει.....
Αν και έπρεπε να το είχαμε καταλάβει ότι θα πέσει μιας και από το πρωί υπήρχαν μικρές πέτρες στην άκρη. Ευτυχώς πάντως ...που εκείνη την στιγμή δεν περνούσε κανένα αυτοκίνητο. Η επέμβαση του δήμου πάντως ήταν άμεση και ο δρόμος καθαρίστηκε και δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.
Είναι μια καλή ευκαιρία να δουν εκεί στην περιφέρεια τα χάλια μας από το Κολυμβάρι ως και το Ελαφονήσι. Μάλιστα όπως διάβασα χθες στην εφημερίδα των Χανίων....κατά λέξη η αντιπεριφέρεια έχει έτοιμη την μελέτη του δρόμου Πλάτανος – Σφηνάρι που έχει ολοκληρωθεί και αναζητείται από το Υπουργείο Υποδομών χρηματοδότηση για το έργο προϋπολογισμού 16 εκατ. ευρώ. (Εδώ γελάμε)
Φώτο Κοκκινάκης Γιάννης

2 σχόλια:

😎😎😎 είπε...

Δεν έγινε έτσι ακριβώς. Ενημερώσου καλύτερα 👂👂

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ξέρω πως έγινε και δεν χρειάζεται ενημέρωση περισσότερη. Το ότι το έριξε ο δήμος είναι γνωστό αλλά εγώ αναφέρομαι στην περιφέρεια... αν ξέρεις να διαβάζεις. Μην κουράζεσαι λοιπόν γιατί η δημοσιευση δεν ξεκίνησε απο μένα. Ψάξε να δεις απο που; Εξάλλου ας το ανακοινώσετε μα έχετε και δημοσιογράφο. Εγώ γράφω ΕΥΤΥΧΩΣ μόνο....