Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

ΑΜΕΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ


Με δεδομένο την ανταποδοτικότητα των τελών, η εξόφληση των οφειλών από τέλη ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, είναι καθοριστική για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Έτσι, παρακαλούνται οι οφειλέτες του Δήμου Κισάμου, να προχωρήσουν άμεσα στην τακτοποίηση των οφειλών τους.
Σε αντίθετη περίπτωση ο Δήμος θα προβεί δίχως άλλη ειδοποίηση στη διακοπή της παροχής του νερού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού της υπηρεσίας  ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης.
Επιπρόσθετα, θα γίνει εφαρμογή και της απόφασης 7/2014 του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου θα προχωρήσουμε σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης (κατασχέσεις κ.λπ) για την είσπραξη των χρεών αυτών.
Εκ του ΔήμουΔεν υπάρχουν σχόλια: