Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ

Ο Μανόλης Μπολάκης, που παραχωρείται δανεικός από τον ΟΦΗ είναι αμυντικός και γεννήθηκε το 1994 και είναι στέλεχος της Εθνικής U21

Ο Λευτέρης Γιαλούσης είναι γεννημένος το 1985 είναι αμυντικός και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρόδοτο, πήγε στον Εργοτέλη (είχε 75 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ σκοράροντας μάλιστα μία φορά), στον Αστέρα Τρίπολης στον Ολυμπιακό Βόλου και στην Καβάλα.
Η επόμενη κίνηση θα είναι ένας επιθετικός όπως ανακοίνωσε και ο προπονητής της ομάδος Σπύρος Μπαξεβάνος.
Η ομάδα θα αναχωρήσει σήμερα αεροπορικός από το Ηράκλειο για Μυτιλήνη για το παιχνίδι με την Καλλονή και θα γυρίσει ατμοπλοϊκώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: