Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....

Ως είθισται τα τελευταία χρόνια οι δήμαρχοι του Νομού μας, μαζί με τις ευχές που στέλνουν δια μέσω γνωστής καθημερινής εφημερίδας των Χανίων ανακοινώνουν και ποια έργα είναι σε προτεραιότητα για την επόμενη χρονιά, αφενός για να προετοιμάσουν τους δημότες, τους ψηφοφόρους, τους αντίπαλους κλπ. και αφετέρου να μας υπενθυμίσουν ότι δεν μας ξέχασαν.
 Ο δήμαρχος μας λοιπόν κ. Σταθάκης στην μικρή αυτή ανασκόπηση αναφέρει τα εξής:
Κατά αρχάς ευελπιστεί να τελειώσουν τα δυο σπουδαία έργα που εκτελούνται τώρα στον Δήμο και είναι συνέχιση μελετών των προηγούμενων δημοτικών αρχών "Παράκαμψη Τοπολίων" και "Βιολογικός καθαρισμός του κόλπου της Κισάμου" και σωστά μιας και ο δήμος έχει πάντα μια συνέχεια στα πάντα.... μετά θέλει να προχωρήσει στην κατασκευή του αγωγού μεταφοράς νερού από το Σφηνάρι προς τον Πλάτανο, την διεκδίκηση οδικών έργων σε Πλάτανο-Σφηνάρι Λαφονήσι και φυσικά στην παράκαμψη Κισάμου!!!!!
Ακόμα μέσα στο 2017 θα ξεκινήσει η λειτουργία του "Πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής", ο σταθμός Μεταφόρτωσης απορριμάτων, ο εκσυγχρονισμός των Θερμοκηπίων σε Φαλάσαρνα και Λαφονήσι με το πρόγραμμα interreg, και τέλος θα διεκδικήσει;;; την έναρξη κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου και αθλητικού κέντρου στον Πλάτανο.
Αυτά.....




Δεν υπάρχουν σχόλια: