Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΛΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Το μαγαζάκι του Σαββάκη
Η αλήθεια ήταν οτι μικρός δεν μπορούσα να φανταστώ τι είδος επαγγέλματος έκανε μέσα στο άδειο -ένα γραφείο μόνο- μαγαζί του ο κ. Σαββάκης.
Ώσπου μεγάλωσα....και έμαθα!! Ανταποκριτής Εθνικής Τράπεζας!
Εδώ στο διάλειμμα του ο Χάρχαλης με τον Καρεφυλλάκη (αν δεν κάνω λάθος) παίζουν μια -δυο κοντυλιές για να περάσει η ώρα.
Σγουρομάλλης, ο Αννουσάκης, ο γιατρός Λυγιδάκης και ο πάντα ασπρομάλλης Σαββάκης στην φωτογραφία του Ανυφαντή. Για τους νεώτερους το μαγαζάκι ήταν πίσω από το Μουσείο δίπλα από το τότε ζαχαροπλαστείο Σχετάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: