Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

Συνελήφθη, σε περιοχή του Δήμου Κισάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου, 38χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
 Ειδικότερα, ο 38χρονος αφαίρεσε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 34χρονου ημεδαπού. Άμεσα αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 38χρονος σε περιοχή του Δήμου Κισάμου από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας. 
Στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 187 ναρκωτικά δισκία, για τα οποίο δεν κατείχε την απαιτούμενη από το νόμο ιατρική συνταγή, ενώ το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια: