Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ

Πορτοκάλια-Μήλα και Ακτινίδια μοίρασαν οι δήμοι των Χανίων σε δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, (ΤΕΒΑ) τα οποία προέρχονται από την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών μέσω των Φορέων της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Κρήτης.
Και δεν πρόλαβαν να μοιραστούν και τα παπαγαλάκια των Χανίων άρχισαν να "τσιτώνουν", τα πορτοκάλια είναι από την Λακωνία δεν είναι Χανιώτικα κλπ. Αλήθεια είναι, από την Λακωνία ήταν τα πορτοκάλια, γιατί δυστυχώς κανένας δικός μας παραγωγός δεν έδωσε προσφορά.. αν και το 90% των πορτοκαλιών του νομού μας σαπίζει πάνω στις πορτοκαλιές... γιατί άραγε; Κάντε μια βόλτα στα πορτοκαλοχώρια μας και θα το διαπιστώσετε... 
Ντροπή μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: