Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Eίναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ), που διέπεται από τις διατάξεις του Ν. 3463/2006 και ειδικότερα των άρθρων 252−264 και 268−270.
Διοικείται από 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου η σύνθεση του έχει ως κάτωθι:
1. Δερουκάκης Εµµανουήλ, Πρόεδρος
2. Φαντάκη Ελένη, Αντιπρόεδρος
3. Κουφάκης Μιχαήλ,µέλος
4. Φαραγγιτάκης Φώτης, µέλος
5. Τσικαλάκη-Σταθάκη Μαρία, µέλος
6. Σκουλάκης Γιάννης, µέλος
7. Κοµπογεννητάκης Κωνσταντίνος, µέλος
Οι κοινωφελείς δημοτικές (ή κοινοτικές) επιχειρήσεις ασκούν δραστηριότητες συναφείς με τις αρμοδιότητες των Ο.Τ.Α. και παρέχουν υπηρεσίες στους τομείς της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, του περιβάλλοντος, της τοπικής συγκοινωνίας, της έρευνας και τεχνολογίας για την ανάπτυξη της περιοχής τους.
Στην γειτονιά μας λοιπόν είναι υπεύθυνη για όλα όσα συμβαίνουν και δίνουν λίγο χρώμα στην άχρωμη καθημερινότητα μας..... θέατρα, συναυλίες ομιλίες, καθαριότητα ακτών και βυθού και φυσικά τα μεγάλα γεγονότα που μας κάνουν γνωστούς και πέρα από τον Νομό, Βοήθεια στο σπίτι, Γαλάζιες σημαίες, το καθιερωμένο Κισαμίτικο καρναβάλι, το Παζάρι της Μ. Παρασκευής, τον Κισαμίτικο Αύγουστο στην παραλία του Γηπέδου και φυσικά την νέα πετυχημένη εκδήλωση την Νύχτα των Ευχών, κλπ. 
Η επιχείρηση έχει και δυο υπαλλήλους την Βίκυ και τον Μανώλη που η αλήθεια είναι ότι μόνοι τους βγάζουν όλη αυτήν την δύσκολη δουλειά, που συνεχώς ανανεώνεται με νέες εκδηλώσεις και εκπλήξεις.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΜΙΑΣ ποιος είναι ;;;

Ανώνυμος είπε...

15μελες σχολείου είναι για να έχει ταμια;

Ανώνυμος είπε...

oxi εξυπνακια αλλα κάθε οργανισμός που διαχειρλιζεται χρήματα εχει και ταμία τόσο δύσκολο ειναι να μας το πουν η κάτι κρύβουν

Ανώνυμος είπε...

Πήγενε να τους ρωτήσεις. Τόσο δύσκολο είναι ή πρέπει να παραμήνεις ανώνυμος;

Ανώνυμος είπε...

K.Aνώνυμε μπορείς να απευθυνθείς στο γραφείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης που στεγάζεται στο δημαρχείο Κισσάμου και να λάβεις την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που ορίζει τον νόμιμο εκπρόσωπο και διαχειριστή της επιχείρησης.Και προς διευκόλυνση σου μπορείς να ανατρέξεις στον παρακάτω ΑΔΑ :ΒΝΛΓΟΛΤΙ-6Ι2.

M.A