Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ

Την ομόφωνη εναντίωσή τους «στην παραχώρηση της χρήσης του αεροδρομίου Χανίων, που θα οδηγήσει τόσο στην απαξίωσή του όσο και στην απαξίωση του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Κρήτης» εκφράζουν εκ νέου οι αιρετοί των Χανίων
Α) Εμμένουμε στις προγενέστερες αποφάσεις μας για την κατηγορηματική μας αντίθεση στη διαδικασία και απόφαση παραχώρησης της χρήσης του Αεροδρομίου «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» στην παραχωρησιούχο εταιρεία για τους λόγους που αναλυτικά έχουμε εκθέσει πολλάκις και αφορούν τόσο την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας, την ιδιαιτερότητα του αεροδρομίου μας λόγω ζητημάτων εθνικής ασφάλειας και κατασκευής έργου ΕΣΠΑ εις αυτό, αλλά και την καταστρατήγηση των αρχών του ανταγωνισμού σε εθνικό και κοινοτικό επίπεδο.
Β) Την αντίθεσή μας αυτή επιβεβαιώνουμε και σήμερα και καλούμε όλους τους αρμοδίους φορείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποτρέψουν την εκχώρηση του εθνικού μας πλούτου.
Γ) Αναμένουμε την απόφαση της Ολομελείας του ΣτΕ επί της αιτήσεως ακυρώσεως που έχουμε καταθέσει μαζί με φορείς των Ιονίων Νήσων και την ΟΣΥΠΑ και μέχρι τότε απαιτούμε την αναστολή όλων των διαδικασιών εγκατάστασης του αναδόχου για αποφυγή δημιουργίας τετελεσμένων καταστάσεων και
Δ) Δηλώνουμε εκ νέου την ομόφωνη εναντίωσή μας στην παραχώρηση της χρήσης του αεροδρομίου Χανίων που θα οδηγήσει τόσο στην απαξίωσή του όσο και στην απαξίωση του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Κρήτης και μάλιστα ερήμην ημών.
Την ανακοίνωση υπογράφουν οι: 
• Απόστολος Βουλγαράκης, αντιπεριφερειάρχης Χανίων
• Νίκος Καλογερής, θεματικός αντιπεριφερειάρχης Κρήτης
• Τάσος Βάμβουκας, δήμαρχος Χανίων
• Γιάννης Μαλανδράκης, δήμαρχος Πλατανιά
• Χαράλαμπος Κουκιανάκης, δήμαρχος Αποκορώνου
• Θεόδωρος Σταθάκης, δήμαρχος Κισάμου
• Αντώνης Περράκης, δήμαρχος Καντάνου – Σελίνου
• Γιάννης Ζερβός, δήμαρχος Σφακίων
• Γιάννης Δασκαλάκης, πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων
• Χρήστος Μυλωνάκης, αντιπρόεδρος ΕΒΕ Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: