Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ (ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)

...προς επαγγελματίες του τουρισμού.
Με την συμμετοχή πάνω από 100 εκπαιδευτικών από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί από 26 Ιουνίου 2016 έως 3 Ιουλίου 2016 στην Κίσαμο το Θερινό σχολείο με θέμα «Νέες τεχνολογίες και δημιουργικότητα στο σύγχρονο σχολείο» στο οποίο θα συμμετάσχουν ως εισηγητές καθηγητές από πολλά Ελληνικά πανεπιστήμια, διδάκτορες και ερευνητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Όσοι από τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο κομμάτι του τουρισμού επιθυμούν να καταθέσουν οικονομική προσφορά για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και απαιτούνται (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και εστιατόρια) παρακαλούνται να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισάμου στο 6982868811 είτε μέσω email στο deroukakismanolis@gmail.com. Για κάθε προϊόν – υπηρεσία θα δοθεί στους συμμετέχοντες μια λίστα με όλες τις επιχειρήσεις που θα μας ενημερώσουν για το κόστος και στην συνέχεια η επιλογή αλλά και η πληρωμή θα γίνει από τους ίδιους τους συμμετέχοντες στο θερινό σχολείο. Τα ξενοδοχεία όπως και τα εστιατόρια θα πρέπει να είναι εντός της πόλης.

Στην πρώτη πρόσκληση η συμμετοχή ήταν μηδαμινή μόλις ένα ξενοδοχείο εντός πόλης (ΕΡΜΗΣ) ένα εκτός (MEDITERRANEAN) και ένα γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων (Μαρακάκη). Κανένα εστιατόριο. Να υπενθυμίσω για όσους βαριούνται να διαβάσουν τα παραπάνω ότι τα έξοδα διαμονής αλλά και το φαγητό τους θα το πληρώσουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: