Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016

Το μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι στην Δυτική Κρήτη για ακόμη μια χρονιά, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες και καρναβαλιστές. Η Κίσαμος για δέκατη συνεχή χρονιά διοργανώνει με την βοήθεια των καρναβαλιστών και της φαντασίας ένα μεγάλο πάρτυ.
Εσύ θα είσαι με τους καρναβαλιστές ή με τους θεατές;
10ο Κισαμίτικο καρναβάλι
Κυριακή 13 Μαρτίου 2016
Αν διαθέτεις την τρέλα και την ομάδα, βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, συντόνισε την ομάδα σου, βρείτε θέμα και ελάτε να το δηλώσετε από τις 18-1-2016 έως 30-2-2016 στο γραφείο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισάμου).
Αν διαθέτεις μόνο την τρέλα και όχι την ομάδα, μπορείς να ενημερωθείς για όλες τις ομάδες με ένα απλό τηλεφώνημα ή e-mail στο γραφείο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. ώστε να συμμετέχεις με την παρέα σου ή και μόνος σου σε κάποια από τις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες του Κισαμίτικου καρναβαλιού που διαθέτουν άρμα. Βρες την διάθεση και θα σου βρούμε εμείς την παρέα.
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν σύντομα. 
Πληροφορίες: 
Τηλ : 2822340222 (Κα Μαρακάκη Βίκυ, Κος Ανδρουλάκης Μανώλης)
Email:koinofelisdkis@gmail.com
www.kissamoscarnival.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: