Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν....αυτά είναι παρκαρίσματα. Μάλιστα στον δρόμο που χρειάζεται μονοδρόμηση όσο κανένας άλλος στην πόλη. Φυσικά αυτά παθαίνουμε μιας και δεν υπάρχει αρκετή αστυνομική δύναμη να κάνει την δουλειά της... και όταν έρχεται από την Χώρα γράφει τον παππού και την γιαγιά που οδηγούν με 40 δίχως κράνος (τους γρήγορους απλά τους κοιτάζει). 
Βαριόμαστε να περπατήσουμε και τα παρκάρουμε όπου βρούμε....
Έχουμε απαίτηση να παρκάρουμε έξω από το μαγαζί που θα ψωνίσουμε αδιαφορώντας αν εμποδίζουμε ή κόβουμε την κυκλοφορία. Εύγε!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Γιάννη γράφε τα και λέγε τα όταν βγαίνουν οι πολισμανοι μόνο κανάλι ηλικιωμένο η ασθενή ψάχνουν να βρουν. Γιατί με γράφεις για ζώνη αφού δεν τρέχω είμαι κατα τα αλλά νόμιμος Και μόλις ξεκίνησα
Συγνώμη φίλε μου αφού βγήκα στο δρόμο κάποιοι θα την πληρώσουν τι θα πω στην υπηρεσία μου και γιατί δεν γράφεις αυτόν που δεν σταματά στη διάβαση , τρέχει έξω από τα σχολεία και προσπερνάει πάνω στους κόμβους;;;