Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΑΣ

 Στους σχολικούς αγώνες ανωμάλου δρόμου που διεξήχθησαν στους Αγίους Αποστόλους την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου οι αθλητές των σχολείων μας οι οποίοι προπονούνται με τον ΑΟ Κισάμου κατάφεραν να διακριθούν και να κερδίσουν 2 χρυσά με τους:
Γιώργο Πόπα στα 4000Μ ΛΥΚΕΙΟ Κισάμου και την Πόπη Νικολακάκη στα 3000 Μ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ όπου πήραν και την πρόκριση για τα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου σχολείων, που θα γίνουν στην Αθήνα στις 6 Φεβρουαρίου.
Χάλκινο μετάλλιο πήρε στα  3.000 Μ  ο Λένι Λέσι του Β' Γυμνασίου Κισάμου, ενώ στην ίδια κατηγορία 4ος τερμάτισε ο Ραφαήλ Μακράκης 1ου Γυμνασίου Κισάμου και 5ος ο Χάρης Πετράκης του 2ου Γυμνασίου Κισάμου.
Συμμετείχαν ακόμα Νταγκουνάκης Θ. 4.000Μ, Λυκείου Τσιχλάκης Ν. 4.000Μ Λυκείου, Κιόσκου Αρμάντο 4.000Μ Λυκείου, Καραμέτας Άγγελος 3.000Μ 1ου Γυμνασιου,Τσεκουρα Τέρη και Καρτσωνάκη Μαρία 1.000Μ Δημοτικών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΑΣ. ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΗΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο κοπέλια συντομα θα εχετε και το ταρτάν και τότες ποιός σας πιάνει. Εδώ ΤΑΡΤΑΝ εκεί ΤΑΡΤΑΝ που είναι το ΤΑΡΤΑΝ ;;;