Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ

Αν ο καιρός σήμερα το βράδυ δεν είναι καλός...ειδικά αν έχει αέρα πολύ η εκδήλωση της πλατείας , "Νύχτα των Ευχών" θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία εντός των εορτών....οπότε κρατήστε την Ευχή σας μυστική και θα την πραγματοποιήσετε με το καλό αν όχι σήμερα στα Φώτα.Πάντως το μετεωρολογικό δελτίο λέει αεράκι 5μποφώρ και μάλιστα βορειοανατολικό...οπότε βλέπω να την κάνουμε την εκδήλωση μιας και δεν πιάνει στην πόλη της Κίσαμου. Θα δούμε λοιπόν αν και οι διοργανωτές ήδη χαράμισαν τις ευχές τους για καλό καιρό.
Τζανακάκη.
Πάντως οι μικροί φίλοι θα καλοπεράσουν σε Κίσαμο και Πλάτανο μιας και το τρενάκι του Αη Βασίλη θα βγει στους στενούς μας δρόμους το πρωί της Πέμπτης στην πόλη της Κισάμου και το απόγευμα της Πέμπτης στον Πλάτανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: