Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΗ- ΒΑΣΙΛΗΣ......

και "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ" για τις εορταστικές εκδηλώσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς του ΝΕΣΚ.
Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, με κίνητρο την επιτυχία και τη θερμή ανταπόκριση μικρών και μεγάλων τα προηγούμενα χρόνια, για ακόμα μια χρονιά θα φέρει στην Κίσαμο το Χριστουγεννιάτικο Τραινάκι, το οποίο θα πλαισιώνεται  από εκπλήξεις, δωράκια από τον Αη Βασίλη, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από επαγγελματία Dj, υπέροχα χορευτικά από τις Σχολές Κλασικού & Σύγχρονου Χορού "THE ART OF DANCE" και "DANCE 4YOU" , καθώς και εκδηλώσεις σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου, όπως "Η Νύχτα των Ευχών" και "Γράμμα στον Αη Βασίλη".
Στο πλαίσιο προγραμματισμού των παραπάνω εκδηλώσεων , επιθυμεί να προσλάβει άτομο με εμπειρία και ανάλογη διάθεση, για να αναλάβει τα καθήκοντα του Αη-Βασίλη, καθόλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Ο αγαπημένος σε  όλους Αη-Βασίλης θα πρέπει να υποδεχτεί, να αγκαλιάσει και να φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους.
Επίσης ζητούνται άτομα για να εργαστούν ως συντονιστές των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Τζανακάκη τις εξής ημερομηνίες: 23,24,30,31 Δεκεμβρίου 2015.
Απαραίτητη η Εορταστική διάθεση. 
Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του ΝΕΣΚ στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 106 Α΄ Όροφος ή στα  Τηλ. Επικοινωνίας: 2822022772 - 6988934328 & 6945804249
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: