Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΑΛΛΟ

Μπήκε ο Δεκέμβριος και πάλι στο Γάλλο βλέπω την ομάδα.... ήδη η ΕΠΟ προγραμμάτισε και το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Ρέθυμνο. Δεν ξέρω πως πάνε οι εργασίες στο Μάλεμε μιας και δεν υπάρχει ενημέρωση (ο Γαβριήλ ίσως ξέρει), αλλά όπως τα βλέπω τα πράγματα δύσκολα για φέτος, κι από του χρόνου και να δούμε!!
Τώρα στα δικά μας ...άκουσα οτι η δημοτική αρχή μας θα αποδεχτεί τα 350.000 Ε που αυξήθηκαν και κατά 50.000 Ε της περιφέρειας και θα ξεκινήσει το ταρτάν (τόσο χαμένος χρόνος) αλλά θα κάνει και δυο τρεις ακόμα παρεμβάσεις στο στάδιο! Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε θα κατασκευαστούν δυο αίθουσες και θα σουλουπωθούν οι κερκίδες που είναι ετοιμόρροπες. Φυσικά και με υπογραφές.
Επ' ευκαιρίας το ξαναγράφω ..υπάρχει άνθρωπος για το στάδιο και όσοι δεν καταλαβαίνουν τι λέω, ας με ρωτήσουν. Το στάδιο είναι δημοτική περιουσία και χρειάζεται φύλαξη ..ειδικά άμα μπει το ταρτάν και φτιαχτούν νέα αποδυτήρια και σουλουπωθεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια: