Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΤΟΥ...

Όποιος δεν έχει λύσεις στα μακροχρόνια προβλήματα της πόλης μας...δεν πρέπει να μιλάει, ούτε να τα γράφει..αυτό κατάλαβα από κουβέντα που έκανα δημόσια με παρολίγον εκλεγμένο μας. Εντάξει έχει λίγο δίκιο, αλλά δεν είμαι εκλεγμένος ούτε επεδίωξα να τα λύσω... αλλά για φαντάσου που φτάσαμε...να μας λένε πότε να μιλάμε αυτοί που κάποτε μας παρότρυναν να τα γράφουμε. Είπαμε οτι έχουμε οικονομική κρίση αλλά όπως βλέπω υπάρχει και άλλη κρίση. 
Δεν καταλαβαίνω βέβαια εγώ από αυτά μιας και έχω αποδείξει οτι τα λέω έτσι και αλλιώς και φυσικά όποιος δεν θέλει να τα ακούει ας πάει στο καλό της Παναγίας...μιας και ούτε προσωπική κριτική κάνω ούτε κακόβουλη...για το καλό μας τα γράφω, γιατί αλλιώς είναι να τα λες απλά (τα παίρνει ο αέρας) κι αλλιώς είναι να είναι κάπου γραμμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: