Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη είχε ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης στο πλαίσιο των επαφών του για την προώθηση ζητημάτων του Δήμου Κισάμου. 
Στο επίκεντρο της συνάντησης του κ. Σταθάκη με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Πολάκη – η οποία έγινε στην Αθήνα - τέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της Υγείας στην περιοχή της Κισάμου, με ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας [ΚΥ]. 
Ιδιαίτερα ο κ. Σταθάκης επισήμανε στον κ. Πολάκη την ανάγκη να διασφαλιστεί η ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του ΚΥ ζητώντας παράλληλα να υπάρξει μέριμνα για την ενίσχυση στελέχωσης αυτού με ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό καθώς και με οδηγούς ασθενοφόρων – μια και ο αριθμός των οδηγών κρίνεται ανεπαρκής με συνέπεια να υπάρχουν ακάλυπτες βάρδιες ασθενοφόρου - ενώ ζήτησε και την αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου ασθενοφόρου προκειμένου να αντιμετωπίζονται με περισσότερη ασφάλεια, τα επείγοντα - και όχι μόνο - περιστατικά που χρήζουν επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στην περιοχή της Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: