Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ

Μετά και τις αρνητικές εξελίξεις στο ΑΟΧ λέτε να παίξουμε στα Περβόλια; Πολλά θα εξαρτηθούν από τι θα γίνει σήμερα μιας και όλο το Δ.Σ του ΑΟΧ είναι προς παραίτηση.
Πάντως ότι και να γίνει δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να φύγουμε από τον νομό..θα βρούμε έδρα εδώ....
Υψηλόβαθμος με ενημέρωσε ότι ο κ. Μαλανδράκης πράγματι κινείται για να φτιάξει στάδιο στον Ταυρωνίτη, αλλά δεν έχει σχέση με το τι θα γίνει εδώ. Εγώ φυσικά λέω και ξαναλέω ότι αν ο δήμαρχος του Πλατανιά φτιάξει ένα νέο στάδιο στα όρια των δυο δήμων, εμείς ας ξεχάσουμε το καινούργιο στην πόλη μας.
Μάλιστα όπως έμαθα ζήτησε ένα χρηματικό ποσό από την περιφέρεια για να προχωρήσει σε σχετικές μελέτες στον Ταυρωνίτη...
Την Κυριακή όλοι όσοι αγαπάνε τον Κισαμικό θα πρέπει να βρεθούν στο Φαλδάμειο, η ομάδα μας χρειάζεται, μιας και για πρώτη φορά θα παρθούν τέτοιες αποφάσεις που ενδεχομένως να αλλάξουν ακόμα και τον ποδοσφαιρικό χάρτη στον Νομό μας. Η ομάδα γράφει ιστορία και δεν πρέπει να λείψει κανείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: