Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΚΑΚΑ ΧΑΜΠΕΡΙΑ

Μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα ήρθαν νωρίς το πρωί οι αρμόδιοι του Δήμου Καντάνου - Σελίνου που πήγαν στο τμήμα της παραλίας του Ελαφονησίου, το οποίο διαχειρίζεται η Μονομετοχική εταιρεία του Δήμου.
Άγνωστοι είχαν καταστρέψει τις ξαπλώστες και τις ομπρέλες που υπήρχαν στην παραλία, προφανώς με την χρήση μαχαιριών.
Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές για να καταγράψουν το "μαφιόζικο" αυτό περιστατικό και να υποβληθούν μηνύσεις.
Βέβαια, να σημειωθεί πως μεταξύ των Δήμων υπάρχει μια χρόνια διαμάχη για τα όρια στην περιοχή - φιλέτο, η οποία πολλές φορές έχει φτάσει στα Δικαστήρια....γράφει το flashnews.

Το τελευταίο είναι λίγο τραβηγμένο...αλλά οτι υπάρχει μια χρόνια διαμάχη που έχει φτάσει ως και τα Ειρηνοδικεία είναι γνωστό, όπως γνωστό είναι οτι η σημερινή δημοτική αρχή ήθελε μια κοινή διαχείριση του χώρου και δεν καταλαβαίνω την στάση του Δημάρχου Κανδάνου-Σελίνου στο θέμα αυτό. Ας το καταλάβουν όλοι οτι η θάλασσα, η παραλία, τα δεντρά και η Νατούρα δεν είναι κανενός ανήκουν σε όλους....

Δεν υπάρχουν σχόλια: