Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΛΟ

53.112 Ε θα στοιχισει η καθαριότητα στον Μπάλο βάση της τεχνικής έκθεσης που έχει συντάξει ο δήμος Κισάμου. Είναι για 6 μήνες με 6 εργάτες που θα δουλεύουν 26 μέρες τον μήνα... 

Επί της καθαριότητας δεν έχω να πω τίποτα, ο Μπάλος πρέπει να είναι καθαρός γιατί όλοι ξέρουμε πόσο κόσμος περνάει από εκεί αλλά και πως συμπεριφέρονται ειδικά οι ντόπιοι. Φυσικά δεν θα σχολιάσω ότι ανατέθηκε σε ιδιωτική εταιρεία ο καθαρισμός αλλά θα πω ότι αυτά τα χρήματα τα χάνουν δυστυχώς οι ντόπιοι. Φυσικά δεν φταίει 100% η δημοτική αρχή όταν το κράτος αδυνατεί να ξεφύγει από τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις μη μπορώντας να δώσει έγκαιρα το οκ σε προσλήψεις 6 ή 8 μηνών, αφού το γνωστό ΑΣΕΠ συνεδριάζει όταν του καπνίσει. Λύση βέβαια θα μπορούσαν να είναι οι διμηνίτες αλλά εν πάση περιπτώσει αυτή ήταν η απόφαση της Δημοτικής αρχής, και τα παράπονα σας εκεί.  
Τέλος όλοι ευελπιστούμε να έχουν αποτέλεσμα τέτοιες αναθέσεις, μιας και οι προστατευόμενες περιοχές χρειάζονται περισσότερη δουλειά, ποιοτικότερη και φυσικά καθημερινή εργασία και όχι τα γνωστά αψε -σβήσε και τελειώσαμε με γνώμονα... το τσέπωμα χρημάτων!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία 6 μήνες Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος. Σεπτέμβριος. Οκτώβριος. ΚΑΙ Το ΝΟΕΜΒΡΙΟ τα ΡΑΚΟΚΑΖΑΝΑ ,έτσι δεν είναι? Αν κάνω λάθος Διορθώστεμε.

Ανώνυμος είπε...

Με τόσες αναθέσεις κάνει χρυσές δουλείες η εφορία από της ενάρξεις.το πρόβλημά όμως θα είναι η λήξη.

Ανώνυμος είπε...

NAI

Ανώνυμος είπε...

den exeis na phs tipota

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα Σάββατο ξεκίνησε η καθαριότητα στο Μπαλό υπόγραψε γ 6 εργάτες κ έστειλε 2 και ανασφαλιστους καλη αρχή