Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΜΕ

Μια πάρα πολύ καλή γέφυρα...και όπως πάντα μας....πρώτα έπρεπε να έλθει η καταστροφή, για να αντικαταστήσουμε τα δυο βαρέλια με μια καθωσπρέπει γέφυρα. 
Η Καμαριανή γέφυρα για όσους δεν την έχουν δει έτσι!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άλλες δύο φτιάχτηκαν και το πρόβλημά έληξε από τους προηγουμενους .εύχομαι και οι καινούργοι να κάνουν κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε χρόνο καταστρευονταν η γέφυρες από κακοκαιρίες.πλημυρες έγιναν και με την καινούρια Δήμοτικη αρχή, έργα δεν βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

Πως?παιρνη τα λεφτά (αυτοί δεν ικανοί να φέρουν ούτε 1€3) που έβγαλε η προηγούμενη ΔΗΜΟΤ. ΑΡΧΗ για κάποια Δ,Δ για να φθίαξουν ΤΣΙΜΕΝΤΑΚΙΑ,ορος που χρησιμοποιεί ο ΝΥΝ,,,,,και προσπαθεί να τα πάει άλλου μέχρι που στο τέλος δεν θα κάνει τίποτα,,, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει. Δεν μπορεί να κάνει και απ ευθείας Ανάθεση που θα τον βόλευε !!!!!

Ανώνυμος είπε...

εγω λεω να κρεμασουμε τον δημαρχο στην μεση του χωριου μιας και μας είναι αχρηστος.μιας και εργα επρεπε να ειχε κανει παρα πολλα ως τωρα ,επρεπε να κανει και πριν βγει δήμαρχος,ετσι για την εντυπωση.ΕΡΩΤΗΣΗ 1)ποιος δήμαρχος εκανε εργο στον πρωτο χρονο θητείας του?....(συμβουλη) πριν πεταχτείτε σαν να μην πω....δειτε ποιος το ειχε σε προγραμα πρωτα.ΕΡΩΤΗΣΗ 2 )ποσο στοιχησε η γεφυρα πυργου,καμαριανου και κακοπερατου που τελειομο δεν εχει???????ποσο?????????????...ελα ΑΛλεκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...(για τις κακοτεχνίες ουτε λογος ε?????????????????......ποιος το φυσα και δεν κρυγενει και ψάχνετε μερα νυχτα να δει πως θα ριξει τον δημαρχο στα ματια του χωριου?????????ποιος????????????? εεεεεε????????????ελα ρε Αλεκο μεταξυ μας τωρα πες το,εσυ εισαι ετσι?