Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΞΕΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

Άμα δείτε συνεργασία δήμου Κισάμου με τον δήμο Κανδάνου- Σελίνου ως προς την διαχείριση της καλύτερης παραλίας της Ελλάδος και μιας από τις καλύτερες του κόσμου να μου τρυπίσετε την μύτη... Αυτά που ακούγονται είναι παραμύθια, αυτό μάλιστα μου το εκμυστηρεύτηκε παράγοντας του δήμου, που μου είπε, ότι ο δήμος μας έκανε μια προσπάθεια για έλθουν πιο κοντά τα Δ.Σ αλλά βρήκαν άρνηση...ακόμα και για την οριοθέτηση των στραλικιών. 
Πάντως κάποτε θα πρέπει να βρεθεί μια λύση και να σταματήσει αυτό το παιχνιδάκι με την ιδιοκτησία. Η παραλία είναι ενιαία και ανήκει σε όλους μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εαν δεν εχουν την πολιτικη βουληση οι δυο Δημαρχοι , ισως ο καθενας για τους δικους του λογους , να συνεργαστουν για την κοινη διαχειρηση του Λαφονησιου θα πρεπει νακαταλαβουν οτι ειναι η μοναδικη τους επιλογη .
Η λυση θα ερθει και αν δεν μπορουν να την εφαρμοσουν αυτοι θα την εφαρμοσει διαμεσου του Κρατους αλλος Φορεας .
Αυτο με τα στραλικια ειναι υπεκφυγες και αποπροσανατολισμος απο το πραγματικο προβλημα ....το Λαφονησι ουδεποτε στο παρελθον, ουτε στο παρον και οπωσδηποτε οχι στο μελλον δεν εχει αστραλικια ....ανηκει σε ολους και θα το χαιροντε ολοι.
Ιακωβος Σπερελακης απο το Κουνενι Κισαμου .