Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ


Το υπουργείο παιδείας έχει στείλει σε όλες τις διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης έγγραφο με το οποίο ζητά να ενημερωθεί για τις προτάσεις τους σχετικά με συγχώνευση, υποβιβασμό ή και κλείσιμο σχολικών μονάδων σε όλη τη χώρα.
Οι αλλαγές φαίνεται πως θα έρθουν άμεσα. Δύσκολα θα ισχύσουν τη φετινή χρόνια καθώς θα υπάρξει τεράστια αναταραχή, ωστόσο το υπουργείο ζητά τις απαντήσεις των διευθύνσεων ως τις 19 του μήνα.
Όλα δείχνουν ότι για να μειωθούν τα έξοδα, αλλά κυρίως για να μην υπάρχουν κενά σε διδακτικό προσωπικό, λόγω μειωμένων προσλήψεων και πολλών αποχωρήσεων μέσω συνταξιοδότησης, ότι πάμε σε δραματική μείωση των σχολικών μονάδων.

...και οι φήμες λένε ότι το 4ο νηπιαγωγείο στην πόλη της Κισάμου, πάει για συγχώνευση....το ΕΠΑΛ παίζεται και κάτι δημοτικά που βρίσκονται στην ενδοχώρα,  Σφακοπηγάδι και Έλος στο έλεος του Θεού.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: