Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΕΒΑΛΑΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.....

Είδαν το ρεπορτάζ του Γ.Κακανου και αποφάσισαν να τα διορθώσουν..έτσι:
Με μαρκαδόρο έγραψαν και σε χοντρό χαρτόνι..πως πάει ο δρόμος από τα Τοπόλια προς τα Εννιά Χωριά.   
Κύριε ελέησον.... 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να αφήσουν τις καλλιτεχνίες και να το δουν και λίγο σοβαρά. Ο δρόμος από την παράκαμψη Τοπολίων που οδηγεί στα Εννιά χωριά είναι πολύ επικίνδυνος και ειδικά για αυτούς που δεν γνωρίζουν τον δρόμο. Να παρατήσουν λοιπόν τους μαρκαδόρους και να ασχοληθούν με άλλα σοβαρότερα για να μην έχουμε ατυχήματα.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αν είναι επικίνδυνος ..πως έρχονται τα παιδιά από εκεί στα σχολεία;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έχουν και άλλη επιλογή? Δεν νομίζω να έχετε περάσει απο αυτό τον δρόμο για να κάνετε αυτή την ερώτηση..

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αρκετές φορές και η ερώτηση μου είναι για τον λόγο αυτό, γνωρίζοντας πόσο επικίνδυνος είναι τι έκανε 2 χρόνια τώρα η δημοτική αρχή για να τον καλυτερέψει;

Ανώνυμος είπε...

Στα λόγια μου έρχεστε λοιπόν..δεν νομίζω πως τόση ώρα υποστηρίζω το έργο του Δήμου μας, το αντίθετο μάλιστα.. Να δούμε λοιπόν τι θα κάνουν απο εδω και πέρα γιατί στην ερώτηση σας η απάντηση είναι το "τίποτα"..

Ανώνυμος είπε...

Μην είστε τόσο αχάριστοι, τόσο χαρτόνι και τόσο μελάνι ξόδεψαν για να στήσουν αυτές τις περιβόητες ταμπέλες!!

Ανώνυμος είπε...

μωρέ τις έγραψαν σωστά η έκαναν και εδώ αυτό που κάνουν συνήθως , πάντα βέβαια λόγο ασχετοσύνης και αδιαφορίας για μια περιοχή με ελάχιστους αλλά υπερήφανους ψηφοφόρους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η απεργίας των πλοίων είναι η αιτία λέει.. που καθυστέρησαν να τοποθετήσουν τις πληροφοριακές πινακίδες .......
Λες και δεν το ήξεραν τόσο καιρό ότι θα κλείσει ο δρόμος .....
Την δικαιολογία για να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα την έχουν έξω έξω....

Ανώνυμος είπε...

πάντως εγώ που πέρασα σήμερα από τον δρόμο των Ιναχωριανών , Βλάτος - Τσουρουνιανά - Τοπόλια , είδα τις πινακίδες και θα ήθελα να παρακαλέσω την δημοτική αρχή σας για συλλεκτικούς λόγους εάν μπορεί μετά που θα τις αντικαταστήσει να μου τις χαρίσει ,όποιος μπορεί να με βοηθήσει σας παρακαλώ!!!!!