Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ


Εισήγηση Δήμου για το κλείσιμο του "Κίσσαμος TV"
Η "ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" έκλεισε στις 17-9-2012 με απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Για το θέμα αυτό έχουν κατατεθεί βεβαιώσεις από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου, από πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς ότι ο τηλεοπτικός σταθμός λειτουργούσε τουλάχιστον από το 1995 προσφέροντας τεράστια υπηρεσία στα Εκκλησιαστικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας και το κλείσιμό του θα επιφέρει ανεπανόρθωτη βλάβη στην πολιτιστική παραγωγή του τόπου μας.
Προτείνετε λοιπόν να πάρουμε ανάλογη απόφαση και σαν Δ ημοτικό Συμβούλιο.
Αριθμός απόφασης 211
Το δ ημοτικό Συμβούλιο μετά τα παραπάνω και διαλογική συζήτηση
Αποφασίζει ομόφωνα
Βεβαιώνει ότι ο τηλεοπτικός σταθμός με την επωνυμία "ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ" εκπέμπει από την συχνότητα των 25 UHF τουλάχιστον από το έτος 1995 συνεχόμενα, προσφέροντας τεράστια υπηρεσία στην προβολή, ανάδειξη και διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς και στην προβολή των τοπικών δρώμενων με σεβασμό στην δεοντολογία και την κείμενη νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: