Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑΛΑΚΤΙΤΕΣ....

Ένας γονέας χθες-πήραν βαθμούς τα παιδιά του Λυκείου- ρώτησε στην καθιερωμένη συνάντηση των γονέων, γιατί η στέγη του Λυκείου, στάζει νερό ενώ δεν βρέχει και αναρωτήθηκε αν έχουν σπάσει τα ντεπόζιτα νερού;
-Άντε τώρα να του εξηγήσεις ότι η στέγη στάζει 17 μέρες και μετά την τελευταία βροχή...τόσο καλή συντήρηση της έκαναν.....που κρατά το νερό και μας το δίνει έλιγο -έλιγο ...στο τέλος σίγουρα θα κάνε και σταλακτίτες η οροφή.....αν δεν πέσει ωστόσο σε καμιά κεφαλή κανενός μαθητή!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: